Francuski drugoligaš Dižon ponudio je 300.000 evra za dvojicu fudbalera Krupe Elvira Koljića i Ajdina Redžića.

U klub iz banjalučkog predgrađa stigla je ozbiljna ponuda iz Francuske za dvojac Koljić-Redžić teška 300.000 evra, koju će rukovodstvo Krupe razmotriti i donijeti konačnu odluku.

Napadač Koljić je inače prvi strijelac tima sa osam golova, dok je Redžić vezista i jedan od najstandardnijih igrača u jesenjem dijelu sezone – odigrao je 16 mečeva i postigao jedan pogodak.

Osim ovih, konkretna ponuda stigla je i za Aleksandra Vukotića i to, kako su prenijeli banjalučki mediji, vjerovatno iz bugarskog CSKA iz Sofije ili od nekih turskih klubova.

Prvi čovjek ekipe iz Krupe na Vrbasu Draško Ilić izjavio je da će sve ponude biti ozbiljno razmotrene u saradnji sa trenerom Slobodanom Starčevićem i da će eventualna pojačanja zavisiti od odlazaka.

“Interes je da prodajemo igrače, želimo da se to desi i zbog njih samih i zbog onih koji će sutra doći u Krupu. Siguran sam da nećemo ništa uraditi da oslabimo klub jer je cilj da zadržimo poziciju u gornjem dijelu tabele”, rekao je Ilić, a prenio “Glas Srpske”.

Krupa je jesenji dio sezone završila na četvrtom mjestu na tabeli sa 30 bodova, osam manje od lidera Zrinjskog iz Mostara.

Mndo.ba