Član Glavnog odbora SNSD-a Staša Košarac poručio je danas predsjedniku PDP-a Branislavu Borenoviću, s obzirom na to da je, kako kaže, opsjednut poznanstvima američkog predsjednika Donalda Trampa, da će ga “predstavnici SNSD-a prvom prilikom voditi u Ameriku da napravi selfi sa Trampom i stavi na tviter, pošto je to za njega način vođenja politike”.

Na pitanje Srne da prokomentariše Borenovićevu izjavu da za novu američku administraciju nije sfera interesovanja Balkan, te da Tramp “nema pojma ko je Milorad Dodik, Obrad Kesić, Željka Cvijanović” i da “za ove prostore zna zbog svoje supruge”, Košarac je upitao “je li to onaj Borenović što je u kampanji bio sa Trampom koji mu je rekao ‘pozdravite Slavka’ /Vučurevića/”.

“To je komičan pokušaj jednog političara i lidera stranke da bude zanimljiv. Ali, pošto vidim da je opsjednut Trampovim poznanstvima, javno mu obećavam da ćemo ga prvom prilikom voditi u Ameriku da napravi selfi sa Trampom”, rekao je Košarac.

On je izrazio uvjerenje da će mu tada, možda, neko i povjerovati u to što priča.

“A dok se to ne desi, očekujem od Borenovića da nas u trećem nastavku ‘Doživljaji s Trampom’, obavijesti koga je ponovo Tramp pozdravio ili zauvijek otpisao”, poručio je Košarac.

Izvor: SRNA/RTRS