????????????????????????????????????

Na području Prijedora tokom ove i prošle godine osam osoba, od kojih je dvoje maloletnika, počinile su tri krađe.

Policijski službenici su otkrili da su 24. decembra prošle godine Nikola Kajiš (23) iz Sanskog Mosta, Semin Kaltak (21) iz Zenice i maloletnik iz Sanskog Mosta u prijedorskom Tržnom centru “Bingo” ukrali zimsku jaknu vrednu 897,20 KM.

Njihovi sugrađani Danijel Karanović ( 39), Saša Macura (21), Bojan Vujčić (20) i jedan maloletnik, iz kruga benzinske pumpe “Limikom” ukrali četiri gume, vredne 980 KM.

Utvrđeno je i da je Duško Jeličić (50) iz Prijedora početkom ovog meseca jednom Prijedorčaninu ukrao biciklo vredno 600 KM.

IZ CJB Prijedor saopštili su da su N.K., S.K. D.K., S.M. B.V I D. J. kriminalistički obrađeni i da će Okružnom tužilaštvu Banjaluka biti podnesen izveštaj za krivična dela krađa.

Dodaju da će protiv maloletnika koji je učestvovao u krađi jakne u prijedorskom Tržnom centru biti dostavljen izveštaj za dalje postupanje nadležnoj policijskoj stanici Sanski Most.

– Protiv maloletnog izvršioca krađe guma u Prijedoru biti preduzete mere i radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa decom i maloletnicima u krivičnom postupku Republike Srpske- saopšteno je iz CJB Prijedor.

EuroBlic