Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan.

OVAN

POSAO: Hodate po oštrici žileta, kada su međuljudski odnosi u pitanju. Budite na oprezu, jer se možete razočarati u osobu za koju ste to najmanje očekivali. Vaš najbolji poslovni saradnik, može postati vaša najopasnija konkurencija.

LJUBAV: Zauzete Ovnovi mnogo očekuju od partnera I odnosa u koji su uložili. Ipak, suludo je da očekujete da vam bude uzvraćeno istom merom, jer ste totalno različiti. Sledi vam jedno manje razočarenje, ali ubrzo ćete shvatiti da to i nije toliko važno za održavanje veze.

ZDRAVLJE: Osećate se malaksalo, jer je nastupila promena vremena. A prati vas i nesanica. Krvni pritisak će vam varirati što vas čini neraspoloženim. Radite na fizičkoj kondiciji, dosta šetajte, umereno se hranite, jer je to način da dovedete svoj organizam u normalu.

BIK

POSAO: Potrebno je da verujete u sebe i da ne dozvolite da vas prethodni neuspesi poljuljaju u ostvarenju planova. Razmotrite još jednom sve mogućnosti, oslobodite se suvišnih i zastarelih ideja i problema neće biti.

LJUBAV: Sumnje i ljubomorni ispadi obeležiće ovaj dan. Pokrenite se bar vi, zanemarite sve ovo i krenite ka boljem odnosu. SlobodnI Bikovi su svesne da su jednoj osobi jako interesantne. Svesni ste da u ovom trenutku, od tih simpatija neće biti ništa.

ZDRAVLJE: U poslednje vreme često ste skloni da zaboravite šta su vam glavni prioriteti. Posvetite se nečemu što vam prija da radite i odmah ćete dobiti volju i za druge stvari koje su važne za zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: U poslu se možete istaći na jedan vrlo poseban i drugačiji način, obezbediti vodeću poziciju i razoružati konkurenciju zahvaljujući isključivo sopstvenim kvalitetima. Jedino na šta treba da obratite pažnju je vaš odnos prema nekom iz kreativnog tima koga ste sticajem okolnosti nepravedno zanemarili.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka će do kraja dana dobiti iznenadni poziv, nakon kog će uslediti zanimljivo poznanstvo. Razmišljaćete da li je bolje da uđete u novu vezu ili da pokrenete staru. Dozvolite da vreme iskristališe situacije i sve će doći na svoje mesto.

ZDRAVLJE: Promenite loše navike. Vaša osetljivost stomaka će ove nedelje doći do izražaja i sada je ključan trenutak da sve to shvatite najozbiljnije. Prihvatite kompletan program zdravih navika kao što je fizička aktivnost, drugačiji način ishrane.

RAK

POSAO: Mnogi od vas će imati priliku da dobiju poslovnu šansu i nastave karijeru negde u inostranstvu. Oni koji nisu spremni za promene i prilagođavanje novim formama delovanja ili nisu u stanju da sagledaju svoje nedostatke, mogu ostati bez pozicije.

LJUBAV: Vrlo vam je važan odnos sa partnerom, tako da bi trebalo da se potrudite jedno oko drugog. Pokušajte da ga iznenadite nekom sitnicom, odlaskom na kafu ili prijateljskim razgovorom. Sve teže situacije ćete prevazići samo ako bude dobre volje sa obe strane.

ZDRAVLJE: Vi ste meteoropata i ovo promenljivo vreme utiče na vaše raspoloženje i zdravlje. Sve je to vaš lični osećaj. Mogući problemi sa infekcijom urinarnih puteva.

LAV

POSAO: Zamalo da budete uključeni u deo neke afere ili sudskog procesa, a da toga niste bili ni svesni. Zato dobro birajte ljude sa kojima ćete da sarađujete, a ako treba potražite i savet od njihovih bivših saradnika, kako bi ste izbegli pogrešne procene.

LJUBAV: Iako ste uvek u strahu od trzavica u odnosu sa partnerom, sad treba da nastupi period mira i spokoja. Ovo je dan za druženje sa partnerom, familijom I prijateljima. To će vam popraviti partnerske odnose.

ZDRAVLJE: Kranje je vreme da se posvetite više sebi i svom zdravlju. Provodite više vremena na otvorenom prostoru, u druženju i šetnji sa prijateljima. Zbog promenljivog vremena, možete imati problema sa kičmom, zglobovima. Počnite sa laganim vežbama.

DEVICA

POSAO: Vrlo ste skoncentrisani na posao i rešeni da sredite sve dosadašnje okolnosti koje su vas sputavale da funkcionišete, bilo da se radi o enterijeru vašeg poslovnog prostora ili nerešenim međuljudskim odnosima.

LJUBAV: Iskoristite pogodnosti i pružite ljubav svojoj okolini, jer će vam se i te kako isplatiti i vratiti. Slobodne Device će i dalje da budu usmerene na provod zabavu i površne veze. Ovo stanje neće trajati zauvek.

ZDRAVLJE: Budite oprezniji u fizičkim aktivnostima. Što budete više mogli da zadržite mir i red u svakodnevnici, to će vam biti lakše da se nosite sa emotivnim turbulencijama koje su neminovne.

VAGA

POSAO: Vrlo ste skoncentrisani na posao i rešeni da sredite sve dosadašnje okolnosti koje su vas sputavale da funkcionišete, bilo da se radi o enterijeru vašeg poslovnog prostora ili nerešenim međuljudskim odnosima.

LJUBAV: Na emotivnom polju ste ispunjeni, jer vam partner pruža sigurnost i zadovoljstvo. On vam je najverniji prijatelj i treba da ga poštujete. Iako ponekad dolazi do sukoba, u pitanju je samo nesporazum, ali u suštini se izuzetno volite.

ZDRAVLJE: Sportske aktivnosti su sada više nego poželjne, inače upadate u paniku sa prvim danima nedelje. Nervozni ste, a ona može loše uticati na metaboličke procese.

ŠKORPIJA

POSAO: Konačno ste u prilici da budete saslušani i da neke vaše bitne poslovne kreacije budu prihvaćene. Originalni ste, ekscentrični i posebni i zahvaljujući tome bićete zapaženi. Zbog toga te svoje osobine ne prikrivajte, već ih mudro iskoristite.

LJUBAV: Ovaj dan donosi dobar seskualni život i mnogo romantičnih događaja. Ipak, moguće da će se pojaviti neko iz prošlosti neko s kim ste bili u vezi. Ovo će biti veliko iskušenje za vas, jer bi najbolje bilo da se klonite starih veza.

ZDRAVLJE: Osetljivost sa sinusima će vam ove nedelje stvarati dodatne probleme i nervozu. Pripazite na zdravlje. Opet će vam pasti imunitet i svesni ste da vam je to slaba tačka.

STRELAC

POSAO: U poslovnom svetu funkcioniše sve kako treba, ukoliko se bavite poslom gde vaša mašta i neiscrpna kreativnost dolaze do punog izražaja. U svim ostalim dosadašnjim delatnostima, možete lako postati žrtva svoje okoline.

LJUBAV: Neke stvari u ljubavnom životu moraju da se pomere sa mrtve tačke. Izgleda da je ovaj dan kao stvoren za to. Očekuju vas velike promene.

ZDRAVLJE: Tokom dana ćete osetiti slabost, a pratiće vas i loše varenje. Bilo bi dobro da se sačuvate prehlade, koja bi mogla da vam pogorša stanje. Obratite pažnju na genetska obolenja, pa su potrebne neke dodatne kontrole i korigovanje terapije. Nemojte sami sebi postavljati dijagnozu.

JARAC

POSAO: Iskoristite ovaj dan, naročito na biznis planu, jer ćete sa lakoćom dolaziti do poslovnih ideja. Postoji velika mogućnost i da napredujete. Snažan takmičarski duh nateraće vas da se trudite da budete najbolji. Bićete primećeni, pa ćete dobiti odličnu ponudu za novi posao.

LJUBAV: Nova veza koju ste od skoro započeli kao da je izgubila na kvalitetu. Možda ste idealizovali celu situaciju. Budite realniji i nemojte očekivati ono što niste spremni da date.

ZDRAVLJE: Potrebno je i da promenite svoje mehanizme reakcije na stres. Nađite rešenje! Povedite računa o bolestima koje su genetski uslovljene, a mogu da se pokrenu. Moguće su i virusne infekcije.

VODOLIJA

POSAO: Oni koji su u vezi doći će u iskušenje da prevare, ali će se u poslednjem trenutku povući. U poslovima ćete iskoristiti svoju moć ubeđivanja i argumenata. Bićete koncentrisaniji, bolje ćete pamtiti, pisati, stvarati, ali i zarađivati. Imaćete sreće sa novcem.

LJUBAV: Možda je ovo dan za ljubavnu avanturu. Pokušajte da kontrolišete svoje reakcije, jer nervoza i impulsivnost loše deluju na vaše zdravlje. Bićete izuzetno aktivni. Sve što pokrenete u ovom danu imaće dobre rezultate.

ZDRAVLJE: Sada ste na udaru virusa, problema sa hormonima i nesanicom. Iskoristite ovu nedelju da izvršite neophodne preglede. Iz porodice crpite svoju snagu i ravnotežu.

RIBE

POSAO: Zauzmite odlučan stav, odbacite negativne misli i usmerite se na najvažnije zadatke. Ne trošite energiju na nebitne stvari. Pravo je vreme da prevladate svoje strahove. Izbacite loše navike, izolujte se od stresa koliko god je to moguće.

LJUBAV: Imaćete dosta ljubavnih ponuda. Ipak, samo jedna osoba će vam stvarno privući pažnju – osoba koju ste skoro upoznali i koja će se sada ponovo pojaviti. Upravo sa tom osobom je moguć početak ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Opteretiće vas kičma, loša cirkulacija i problem sa probavom. Akcenat je na ishrani i redovnim obrocima. Grlo, stomak i oscilacija krvnog pritiska su tegobe koje vas mogu mučiti tokom ove nedelje.