Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

OVAN

POSAO: Ne propuštajte poslovne prilike, a ukoliko je potrebno potražite savet od osobe u koju imate poverenja. Promišljeno delovanje i oprez mogu vam doneti neočekivane i slatke finansijke dobitke, ali vodite računa o legalnosti onoga u šta se upuštate.

LJUBAV: Oni koji su u vezi, osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba, koja im ne poklanja mnogo pažnje, opterećena svojim mislima. Ovakva situacija vas čini nervoznom i mislite da se odnosi neće popraviti.

ZDRAVLJE: Nezadovoljni ste svojim životom. Došli ste do tačke ključanja i imate osećaj da dalje ne možete. Uz pomoć lekara i odgovarajuće terapije možete prevazići sve one situacije u kojima ste se našli.

BIK

POSAO: Imate odlične poslovne planove, a prepreke koje su vas sprečavale da napredujete, nestaju. I sami ćete biti iznenađeni velikim brojem mogućnosti koje će vam se odjednom otvoriti.

LJUBAV: Emotivno prosto cvetate, prevazišli ste nestabilnost i ulazite u mirno i opušteno razdoblje s partnerom. Slobodne dame mogu ući u romansu sa mlađim muškarcem.

ZDRAVLJE: Nedostaje vam malo više samokritičnosti i ambicije. To je sve što se može naučiti, tako da ćete moći da se izborite dok još imate vremena. Jaka ste ličnost i samo sami sebi možete da kažete da ćete ubrzo rešavati sve svoje situacije.

BLIZANCI

POSAO: Današnji dan donosi pojačan priliv energije, a samim tim i priliku za dodatno angažovanje na poslu. Malo će vas pritiskati to što ste propustili neke šanse, ali sada postoji mogućnost za ispravku.

LJUBAV: Polako uspostavljate sklad u emotivnim odnosima i sa više pažnje prilazite partneru. Zaljubljenost, sjedinjenje s partnerom i nezaboravni trenuci strasti i zajedništva mnoge pripadnike ovog znaka poguraće prema bračnim vodama.

ZDRAVLJE: Prolazne tegobe će vas mučiti tokom dana. Prvo će vas zaboleti grlo i stomak, a kasnije i glava. To vam neće dozvoliti da se opustite i da se naspavate. Došlo je vreme da se ozbiljnije posvetite zdravlju.

RAK

POSAO: Imate mnogo obaveza na poslu, osećate se pomalo pritisnuto i pod stresom. Ovo je vrlo bitan period za vas, sada imate mogućnost da ostvarite neke davno zacrtane ciljeve. Savet za vas je da se dobro organizujete kako bi ste izbegli zatrpanost i postigli sve ono što želite.

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva sa osobama koja su prolaznog karaktera. Vaša harizmatičnost je naglašena zbog čega ćete privlačiti pažnju drugih ljudi. Vaš smisao za humor, pojedine osobe mogu pogrešno da shvate i da se uvrede, mada vam to nije bila namera.

ZDRAVLJE: Mnogo radite, vredni ste i umor vas savladava, pa se loše osećate. Bezvoljni ste i to vas čini osetljivom, što dodatno doprinosi opštem lošem stanju. Odmarite se, idite na neke fizičke aktivnosti, posvetite se sebi i pojačajte imunitet, pa će se to odraziti i na vašu psihu. U suprotom, teško ćete se oporaviti, pa zato upotrebite svoju volju.

LAV

POSAO: Imate velike mogućnosti za napredovanje. Ipak, moraćete da primenite veliku dozu diplomatije i da mnogo sarađujete sa kolegama, da bi ste u potpunosti bili zadovoljni postignutim.

LJUBAV: Emotivni odnos je stabilan, a ozbiljno razmišljate i o zajedničkom životu sa partnerom. Slobodne dame su okružene udvaračima, samo treba da izaberu pravog. Možete naići će na muškarca za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Stalno zanemarujete simptome, ali je krajnje vreme da poradite na svom imunitetu. Malo se distancirajte od dosadašnjeg života. Posetite lekara i pridržavajte se njegovog saveta, kao i terapije.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas buran dan. Bićete maksimalno poslovno angažovani, sa sasvim dovoljno energije da ostvarite svoje ciljeve. Uspevaćete da uklopite svoje obaveze. Traženi ste, svi žele da vas vide, osećate se moćno, poželjno, neodoljivo.

LJUBAV: Umesto potrage za nekom boljom vezom, bilo bi bolje da ojačate svoju volju i da se sami borite za svoje ideale i planove. Možda će bitka biti teža, ali će zadovoljstvo na kraju biti veće. Nadoknadite propuštenu priliku, da bi ste ovu fazu završili sa pozitivnim bilansom. Neke stvari koje previdimo i propustimo uvek nam se vraćaju.

ZDRAVLJE: Možete osetiti slabost, ali sve će se vratiti u normalu kada se malo odmorite i kada se budete vratili obavezama na koje ste navikli. Nemojte žuriti, potrebno vam je vreme da se oporavite i da povratite svoje zdravlje.

VAGA

POSAO: Veliki pritisak kojem ste bili izloženi – nastavlja se! Polje posla je naglašeno, a vi ste puni planova i za želje za uspehom. Kreativnost i komunikativnost su na vrhuncu, pa možete mnogo da uradite po pitanju svoje karijere.

LJUBAV: Susret koji ćete imati tokom dana možda neće ispuniti vaša očekivanja, ne krivite ni sebe, ni druge za to. Jednostavno su se neke okolnosti promenile i neki ljudi nisu više u prilici da ispune vaša očekivanja.

ZDRAVLJE: Imate problem sa kostima i zglobovima, a najviše sa kičmom. Posvetite se svom zdravlju, a to se odnosi na kontrolu koju ćete obaviti kod ortopeda koji će vam prepisati odgovarajuću fizikalnu terapiju.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama su šanse koje ne smete i ne želite da propustite. Odjednom su vam se otvorile poslovne mogućnosti koje ste dugo čekali. Moći ćete da realizujete i ono što do sada niste bili uprilici.

LJUBAV: Inspiraciju ćete dobiti od osobe koja vam sve više znači, a mogli bi ste da dođete do zakjučka i da ste se zaljubili. To ćete, naravno držati u sebi, ali će ta promena isijavati iz vas i teško ćete uspeti da sakrijete emocije.

ZDRAVLJE: Pričuvajte se povreda, jer postoji mogućnost da se okliznete, spotaknete. Ukoliko se pojave nepredviđene tegobe, odmah reagujte i potražite lekarsku pomoć i nemojte zanemariti bol. Pojačajte ishranu suplementima za jačanje zglobova .

STRELAC

POSAO: Događaji na poslovnom planu se polako intenziviraju. Vaš rad se pažljivo prati. Bićete prijatno oznenađeni pohvalom i nagradom od pretpostavljenih. To će biti dodatni podsticaj i motiv da radite još predanije i ozbiljnije.

LJUBAV: Damama se preporučuje da imaju strpljenja za partnera. Preokupiranost poslom mu ne dozvoljava da provodi više vremena sa vama. U ljubavi ste izuzetno strastveni i harizmatični. Simpatiji ćete dati do znanja da ste zainteresovani.

ZDRAVLJE: Idite redovno na plivanje, jer je to blagotvorno za vaš organizam i kondiciju. Jasno vam je, da sami sebi možete najviše pomoći, a ono što je najvažnije je da osluškujete svoj organizam i da mu pružite ono što je neophodno.

JARAC

POSAO: Pomalo ste impulsivni! Međutim, to ne mora da bude loše, jer vam baš ta energičnost može doneti neočekivanu priliku za posao. Komunikacija i stav su vam glavno oružje. Iznenadićete sami sebe, ali i druge, s kolikim žarom ćete se boriti da svoje mišljenje stavite u prvi plan.

LJUBAV: Iznenadite blisku osobu nekim poklonom. Začudićete se kako sitnica može da promeni stvari. U koliko ste imali neprijatnih situacija sa partnerom, sada treba da ispravite sve brljotine. Svesni ste šta ste uradili i došlo je vreme kada treba da postanete iskreni i obećate da se to više neće ponoviti.

ZDRAVLJE: Obaveze su vam donele dosta nerviranja i primetnu nervozu. To će rezultirati vašom osetljivošću, pojavom ekcema, čemu ste inače podložni. Idite na vreme kod lekara, jer su moguće i ozbiljnije komplikacije.

VODOLIJA

POSAO: Profesionalne obaveze obavljaćete sa mnogo više zadovoljstva i manje pritiska. Ništa vam neće biti teško, a kolegama ćete moći da pomognete savetima. Finansijska situacija se popravlja, a ako obavljate posao od kuće, očekuje vas dodatna zarada.

LJUBAV: Očekujte nenadani susret sa lepim dešavanjima. I ne sanjate da je to ono pravo. Prepustite se događajima, jer vas sudbina vodi ka zajedničkom cilju. Možda ćete biti malo neodlučni, ali ćete ubrzo shvatiti da ste na pravom putu.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste vozač, ne preporučuje vam se noćna vožnja, jer su vam oči posebno osetljive. Pokušajte da izbegnete svaku nezgodnu situaciju u saobraćaju. Nervoza će vas dodatno razjariti, pa bi bilo poželjno da ostanete kod kuće.

RIBE

POSAO: Imate veću odgovornost kada je reč o vašoj ličnoj zaradi i spremni ste da predano pristupite poslu. Izdržljivost i koncentracija su prisutne, a posvećenost radu će biti adekvatno finansijski nagrađena.

LJUBAV: Posvetite se maksimalno partneru, jer će to biti temelj za dalja dešavanja u vašem zajedničkom životu. Slobodne Ribe mogu da odahnu, jer su na pragu poznanstva sa izuzetnom osobom. Biće vam žao što je ranije niste upoznali, ali ćete i nadoknaditi sve ono što ste mislili da ste propustili.

ZDRAVLJE: Pozovite prijatelje da vas relaksiraju, radite nešto što volite i budite u kući tokom dana. Ukoliko imate potrebu daizađete iz kuće, to učinite u nečijem društvu, jer to smanjuje mogućnost da vam se dogodi nešto nepredviđeno.