Stefan Gavranović ofanzivni fudbaler Rudar Prijedora optimističan je pred subotnje gostovanje u Janji kod Podrinja u okviru 22. kola Prve lige Republike Srpske. Susret se igra od 16.30 časova, biće to sudar domaćina koji je trećeplasirani i gosta koji je drugoplasirani.

-Ekipa Podrinja je dosta kvalitetna što pokazuje i njen položaj na tabeli. Poštujemo protivnika, ali u Janju putujemo da ostvarimo što bolji rezultat, da pobijedimo i tako završimo ovaj dio prvenstva na pobjednički način – rekao je Stefan Gavranović.

Na pitanje da li tim ima motiv uprkos zaostatku od jedanaest bodova u odnosu na lidera banjalučki Borac, Gavranović je odgovorio:

-Imamo motiv, kako nemamo!? Šansa uvijek postoji, dok se igra, pred nama je još jedanaest kola, u opticaju su 33 boda, daćemo sve od sebe da napravimo još bolji rezultat.

Stručni štab „rudara“ za meč u Janji ne može da računa na kažnjene Rastka Rokvića i Slavena Kovljena, odnosno povrijeđene Novicu Petrovića i Ermina Ćatića, dok je rovit Ognjen Davidović.

prijedor24h