Pogledajte šta vam zvijezde spremaju za današnji dan…

OVAN

POSAO: Ne čekajte da se desi čudo, ali isto tako dobro razmislite. Ovaj dan je idealan za potpuno novi početak, a ako se on i ne desi u nekom redikalnijem smislu, kao što je kompletna promena posla i radnog mesta, svakako će se stvoriti prilika da radite i zarađujete na nove načine, koji će vam prijati.

LJUBAV: Dom i porodicu ćete danas blago zapostaviti, kao i emotivni život, ali samo u prvoj polovini dana, dok druga donosi strast, romantiku. Kraj dana donosi intenzivne, nove emotivne priče, možda čak i sa previše varnica za vaš ukus.

ZDRAVLJE: Previše se iscrpljujete na poslu i precenjujete svoje mogućnosti, zbog čega ste često nervozni. Kako vam je koncentracija veoma slaba, budite oprezni u saobraćaju. Problemi sa cirkulacijom, stomakom, zglobovima i povremenim aritmijama.

BIK

POSAO: Prazni ste! Osećate se neispunjeno, jer imate utisak ne samo da niste dovoljno cenjeni, već i da vaše vrednosti i potencijali nisu prepoznati i iskorišćeni. Iz tog razloga imate potrebu za mnogim novim dokazivanjima. Vreme je da se krene dalje, naročito ako imate sigurnu opciju za drugi posao. Ne gubite vreme!

LJUBAV: Emotivna veza biće razlog za vaš osmeh, bili slobodni ili ne, šarmiraćete svakog u čijoj se blizini budete našli. Uživajte u društvu i popularnosti. Dobar je dan za one koji traže ljubav!

ZDRAVLJE: Imate dosta energije i imunitet vam je na zavidnom nivou. Problemi sa neuravnoteženim krvnim pritiskom, kao i glavoboljom, polako ostaju iza vas. Jedini problem se može javiti sa slabom cirkulacijom u nogama.

BLIZANCI

POSAO: Gledajte na sve što se oko vas dešava s dozom skepticizma, nikome ne verujte na reč, sve ispitajte, budite oprezni, ali ne i nervozni. Vaši neprijatelji su mnogobrojni i uvek budni, čekaju vašu nepažnju da stupe u akciju!

LJUBAV: Više vas ne zanimaju kratkotrajne ljubavne priče, okrenućete se osobi za koju procenjujete da je ozbiljna i stabilna. Možete očekivati susret sa nekom od bivših ljubavi, pa ćete ozbiljno razmišljati da im dozvolite da vam se vrate u život.

ZDRAVLJE: Ne izlažite se virusima – budite oprezni! Mogući su problemi sa grlom i sinusima, ali i problemi sa kičmom, ligamentima i zglobovima. Optimista ste, ali ne idite preko svojih fizičkih mogućnosti.

RAK

POSAO: Što se manje potresate oko nečijeg mišljenja, time će ono sve više, ma koliko bilo loše, raditi za vas i u vašu korist. Nikad ne sumnjajte u to da imate neku vrstu zaštite sve dok se postavljate na pošten i korektan način.

LJUBAV: Malo ste nerealni u ljubavnim odnosima, skinite ružičaste naočare. Vrlo je burno je i žestoko, na površinu isplivavaju strasti, ali i sukobi s voljenom osobom ili potencijalnim partnerom.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije i osećate se dobro. Ali možete imati probleme sa stopalima i nervima, te respiratornim organima. Izbegavajte tešku hranu, a i alkohol i medikamente ili ih svedite na minimum.

LAV

POSAO: Trebali bi ste dati prednost poslu u odnosu na sve druge životne aspekte. Gledajte sada i ovde da ugrabite ono što se može! Bitno je u životu, a u poslu pogotovo, na koje strane i u kojoj meri se fokusirate.

LJUBAV: Nećete se razumeti sa voljenom osobom, a slobodni Lavovi će biti spremni za avanturu sa nekim od bliskih saradnika. Slobodni nisu zadovoljni svojim ljubavnim životom, mada se intenzivno družite i izlazite. Nema razloga za nervozu!

ZDRAVLJE: Prija vam dnevna temperatura. Sa malo truda realizujete ciljeve koje ste sebi postavili. Ipak, stvari se ne odvijaju lako, zato iskoristite prilike koje vam se pružaju.

DEVICA

POSAO: Samo neka pričaju drugi o vama. Nije bitno šta govore, neka su to i najgore stvari, važno je da se pominjete i da je to jedna vrsta reklame. Ne budite kruti i posmatrajte situaciju i iz nekih drugih uglova.

LJUBAV: Vaš emotivni život će biti ispunjen zanimljivim sadržajem, pa ćete imati mnogo razloga za zadovoljstvo. Slobodni će započeti novu vezu. Više ćete se angažovati u cilju što bržeg ostvarenja veze.

ZDRAVLJE: Zbog silnih obaveza koje vas čekaju moguća je nesanica, zato se dovoljno odmarajte. Zdravlje isključivo zavisi od vas samih, te nemojte kriviti druge za svoj umor.

VAGA

POSAO: Imate strahoviti lični, karakterni i intelektualni potencijal koji će u potpunosti početi da dolazi do izražaja ukoliko obratite pažnju na stvari od kojih se živi. Prekinite da gubite vreme i energiju na sekundarne ljude, pojave i na prilike koje su ipak, na predugom štapu.

LJUBAV: Partner će biti zahtevan, ali će vam mnogo i davati. Slobodni mogu sresti zanimljivu osobu na poslovnom putu. Vaše ambicije biće velike, pa ćete igrati i na kartu šarma, kako bi ste uspeli da ih ostvarite.

ZDRAVLJE: Iskoristite svoju energiju i dobro vladajte sobom. Šetnja vam prija. Ukazanu priliku za odlazak na veselje iskoristite kao vid relaksacije. Zabavna i opuštajuća atmosfera veoma će prijati vašem duhu.

ŠKORPIJA

POSAO: Zašto se jednostavno ne opustite i ne počnete da prihvatate sa zahvalnošću sve one darove koje vam život baca u krilo?! Gledajte da se suočite i sa nužnošću ključnih promena u organizaciji i načinu na koji kroz život prolazite.

LJUBAV: Dok su u vezama moguće manje oscilacije, slobodni su na pragu nove romanse.

ZDRAVLJE: Razdražljivi ste i osetljvi, stalno vas muči strah od neuspeha. Pazite se povreda na poslu! Oprezno rukujte alatima, pazite kada silazite niz stepenice. Isčistite organizam mešavinom maslinovog ulja, cimeta i limuna.

STRELAC

POSAO: Ma koliko sada osećali i mislili da je život surov i da je dosta toga nepravedno okrenuto protiv vas i vaših interesa, ipak sve što se dešava je u osnovi vrlo pozitivno po vas! Polako i sigurno u vama se rađaju poslovne vizije na kojima ćete predano raditi. Budite spokojni i strpljivi i samim saznanjem da vas sudbina nikada nije ostavila na cedilu.

LJUBAV: Emotivne veze biće uzdrmane, a pojedine će se čak i okončati. Celog dana vas prati bespotrebna nervoza, biće vam potrebna pomoć kako bi ste lakše prebrodili ovu emotivnu krizu, ali vi kao da nećete biti svasni toga ili nećete želeti to da priznate. Slobodni će pleniti šarmom.

ZDRAVLJE: Maksimalno se opustite i videćete da će vam unutrašnja energija otkloniti sve strahove. Prekontrolišite vid! Suviše vremena provedenog pred kompjuterom polako uzima svoj danak.

JARAC

POSAO: Bićete prinuđeni, na ovaj ili onaj način, da se spustite na zemlju i priznate mnoga prava i zasluge drugima. Naravno, to će biti neminovni udarac na vaš ego. Ali, to su stvari koje ćete morati uraditi da bi vama bilo bolje.

LJUBAV: Partner će vam prepustiti lidersku poziciju u vezi. Ukoliko želite da očuvate vezu, moraćete da pokažete više razumevanja za partnera koji prolazi kroz težak period. Slobodni će biti osvajački nastrojeni i sledi im uspeh – upoznaće intrigantnu osobu.

ZDRAVLJE: Daleko ste od idealne težine. Potrudite se da se fizički aktivirate. Odvojite vreme za sebe! Trčanje vam se ne preporučuje zbog osetljivih zglobova, znači pravi izbor je upravo bicikl.

VODOLIJA

POSAO: Morate malo spustiti svoj ego. Gledajte da priznate neke stvari i da se suočite sa njima pre no što vas život na to natera. Nije sramota ne znati, već je sramota ne želiti učiti, a jako je štetno i pogubno stvarati lažnu sliku o svojim znanjima i veštinama.

LJUBAV: Partner će imati pregršt predloga, ali ćete se teško usaglašavati pri donošenju važnih odluka. Vašoj vezi preti i ljubomora, a slobodnima sledi više zanimljivih udvarača. Danas su vam zvezde naklonjene, što će se reflektovati i na polje emocija.

ZDRAVLJE: Preterali ste sa poslom, a i na ljubavnom planu vam baš ne cvetaju ruže, tako da ste opterećeni i psihički i fizički, a i emotivno. Na taj način se možete vrlo lako razboleti, jer vam je slab imuni sistem.

RIBE

POSAO: Mnogo stvari ne znate o poslu i radnim procesima, ali je vaš problem to što vas je sramota, a to, iz nekog razloga, ni sebi, a ponajmanje drugima ne želite da priznate! Međutim, vaše neznanje će biti ogoljeno, pa ćete morati da se sučite sa svojim manama, hteli vi to ili ne!

LJUBAV: Slobodni će upoznati osobu za ozbiljnu vezu, a to može biti vrlo uporan udvarač. Emotivne veze su skladne, ali ponekad i monotone. Partner vam može zameriti zbog odsutnosti i zamišljenosti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte stresne situacijei budite zadovoljni onim što vam život pruža. Nemojte zavideti drugima. Današnji dan vam može doneti mir i spokoj, a samim tim i manje emotivnih rastrojstava.