U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti nestabilno vrijeme, uz čestu kišu i pljuskove sa grmljavinom, te više sunčanih perioda popodne.

Najviša dnevna temperatura biće od 20 do 26 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Ujutru će biti oblačno uz kišu i pljuskove sa grmljavinom koji će se premještati od zapada kao ostalim predjelima. Na sjeveru i zapadu biće jačih pljuskova, uz lokalno obilnije padavine.

Sredinom dana padavine će polako slabiti i u drugom dijelu dana biće promjenljivo vrijeme. Na jugu suvo i sunčanije, a na sjeveru i dalje nestabilno uz smjenu sunčanih perioda, povremeno sa pljuskovima i grmljavinom.

Duvaće slab do umjeren zapadni i jugozapadni vjetar, uveče ponegdje pojačan, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha danas u 14.00 časova: Bjelašnica devet, Ivan sedlo i Livno 20, Bugojno 22, Sokolac i Trebinje 23, Drvar, Neum i Zvornik 24, Sarajevo 25, Bijeljina, Mostar, Prijedor i Tuzla 26, Banjaluka i Doboj 27 stepeni Celzijusovih.