Izađite malo van svoje komforne, spavaće sobe, videćete kako se adrenalin “pumpa” u vašu krv.

Ovo su uzbudljiva mesta za seks koja, kako kažu oni koji su probali, garantuju vrhunac.

Seks u dvorištu

Ukoliko ste u strahu da će vas neko uhvatiti, nema boljeg mesta koje je van kuće, a na otvorenom.

Seks na kauču

Ovo ste možda već i probali i niste mogli da verujete koliko ramovi slika u dnevnoj sobi mogu da budu inspiracija za postizanje orgazma! Neka istraživanja su pokazala da ukoliko stavite jastuke ispod vašeg leđnog, donjeg dela, lakše ćete postići orgazam.

Seks u hotelu

Seks u hotelu je ekstra primamljiv jer ne morate za sobom da čistite. Samo se prijavite, vodite ljubav i odjavite. Takođe, možete da se igrate nekih uloga ne bi li svom uobičajnom seksu dali jednu novu dimenziju. Pritom, niko vas ne zna, u sobi je mračno, ali blizu doma ste.

Seks na stepanicama

Ukoliko živite u kući, onda morate da probate seks na ovom mestu. I to stojeći, doggy stil. Nagnite se i pustite ga da polako prodre u vas. Koristite neke stepenice pri dnu, da biste se osigurali ukoliko zbog strasti “izgubite” ravnotežu.

Seks u kući vašeg prijatelja

Jedna devojka je priznala da je najbolji seks sa partnerom imala u apartmanu svog prijatelja. Zašto? Jer je stan bio samo njihov, sa fantastičnom akustikom pa su mogli da stenju i vrište do mile volje.

Seks u tuš kabini

Seks u bazenu i jezeru možda zvuči hot, ali je krajne rizičan jer možete lako da zaradite neku urinarnu infekciju ili seksualno prenosivu bolest. Zato, pravac tuš kabina. Na žurku možete da pozovete i neki vibrator i da se kreativno razigrate.

Seks na nekoj žurki

Bilo da je u pitanju venčanje, sportski meč ili roštiljanje sa društvom, seks na javnom mestu ima neku čudnu privlačnost. Iskoristite priliku kada niko ne gleda u vašem pravcu, pronađite neko ušuškano mesto i odvojite 15 minuta da uživate sa partnerom. Nakon toga vratite se na žurku sa tajnovitim smeškom.

Seks pred ogledalom

Ovo je nešto što možete prvo da uradite. Jedna devojka je istakla za “Kosmopolitan” da se toliko napalila nakon što je sa dečkom vodila ljubav pred ogledalom, da je to postalo njihova skoro pa svakodnevna rutina.

Seks u kolima

Kola mogu da budu sjajan „vibrator“. Na zadnjem sedištu, kako Bijelo dugme peva opustite se i prepustite. Da li se sećate Kejt i Lea iz filma Titanik?

Seks na plaži

Romantika na kvadrat!

Seks u avionu

Ne brinite se. Nemamo nameru da završite u zatvoru zbog neprimerenog ponašanja u avionu. Zato se potrudite da vas ne uhvate ili da nakon seksa šarmirate stjuardese.

ALO