Prozivkom i prvim treningom na pomoćnom terenu Gradskog stadiona, FK ”Rudar-Prijedor” startovao je sa pripremama za Šampionat Republike Srpske. Uz 23 kandidata za tim, prozivci je prisustvovao golman Dejan Inđić na koga se, zbog povrede, neće moći računati u polusezoni.

U tim su se vratili i boriće se za mjesto Nemanja Pekija (NK “Travnik”), Demir Jakupović (“Metalege”, Jajce), Ranko Dekić (“Kozara”, Gradiška). Nova lica su bivši golman “Travnika” Nikola Đurić i igrač  “Čapljine” Ljubiša Pecelj. Da se kale u seniorskom timu iz kadetskog pogona, šampiona Omladinske lige BiH, prekomandovani su: Mile Kovačević, Marko Marinović, Stefan Radaković i Nikola Marmat. Očekuju da im se u ponedjeljak pridruži golman Luka Kačavenda koji karijeru želi nastaviti u redovima “Vojvodine”, Novi Sad.

Prozivci su prisustvovali i momci koji su osvojili četvrto mjesto u plej-ofu: golman Đorđe Šarac, golgeteri Ognjen Jaćimović i Draško Lolić, Nemanja Marić, Ognjen Davidović, Aleksandar Vojnović, Rastko Rokvić, Milan Šakić, Ervin Ćatić, Davor Polovina, David Kuridža, Amar Paunović, Boban Živanić, Mirnes Brdar. Odsustvo su opravdali Novica Petrović i Stefan Gavranović-Toti. Vedran Panić vratio se u Omarsku”, a nove sredine, nakon isteka ugovora, traže: Milenko Malović, Slaven Kovljen, Mile Popović, Dušan Milinković, Nikola Miličević, Haris Harambašić.

Kozarski vijesnik

Foto: prijedor24h