Upravo zato što tako jako vole, isto to očekuju od partnera, a kad on ne ispuni njihova očekivanja, toj romansi će sigurno doći kraj, bez obzira na to koliko se vole.

Radi se o Vodolijama, koji teško skrivaju da su zaljubljeni te nemaju problem žrtvovati se za pravu ljubav i ići do krajnjih granica.

No, upravo zato što tako jako vole, isto to očekuju od partnera, a kad on ne ispuni njihova očekivanja, toj romansi će sigurno doći kraj, bez obzira na to koliko se vole.

Vodolije će također svašta pretrpjeti i prešutjeti, no potrebno im je puno pokazivanja i dokazivanja ljubavi, jer bez toga odlaze, čak i ako znaju da će im to slomiti srce.

Ovaj horoskopski znak čine osobe velikog srca, kreativnog uma te one koje se svojom osobnošću izdvajaju iz mase pa ih lako možete prepoznati. Za njih je idealni partner onaj koji živi i razmišlja baš poput njih.

Vodolije, također, ne igraju igrice i ne vole ih, no ako im slomite srce, nastaje katastrofa. Budite sigurni da će vaš partner tada podignuti veliki zid oko sebe te se automatski isključiti, a za druge ljude tada će biti još nedostupniji.

Osim toga, Vodolije su lako uvredljive osobe. Možda vam to neće odmah pokazati, ali budite sigurni da će vam zamjeriti.

Radisarajevo.ba