Ne očajavajte ako ste već dugo same, ima lijeka i tome. Svako prije ili kasnije pronađe svoju srodnu dušu, a ovako je možete podstaći da dođe što prije.

Sigurno se pitaš zašto još nisi pronašla onog pravog i kako to da nemaš sreće u ljubavi? Po feng shuiju ljubav se može privući tako što ćeš napraviti male promjene u svojoj okolini. To čak i nije neki hokus pokus u koji morate nešto posebno vjerovati, napravite ove promjene i vidjet ćete šta će se desiti nakon toga.

Feng shui je drevna kineska vještina uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem boravite, tako da privučete pozitivnu životnu silu Chi u svoje domove i svoj život da biste osigurali sreću. On se temelji na promatranju nebeskih i zemaljskih sila, odnosno vremena i prostora i interakciji energije ovih faktora. Jedno od pravila feng shuija se odnosi i na mirise u vašem domu.

Ukoliko želite ljubav, novac i sreću onda vašim domom treba da vladaju mirisi koji će privući ostvarenje želja!

Miris narandže i bora

Eterična ulja s mirisom narandže privlače sreću i zadovoljstvo, dok miris bora privlači novac i zaštitu.

Kamfor i limun

Kamfor odbacuje negativnu energiju, a ukoliko imate eterična ulja s mirisom limuna ili limete onda će vaši ukućani imati kontrolu nad emocijama i mentalnu stabilnost.

Voće

Miris šumskog voća privlači prijateljstvo i ljubav u vaš dom.

Orhideja i ruža

Za sve koji žele da pronađu iskrenu ljubav mirisi orhideje i ruže su pravi izbor, dok slatki mirisi vanile i cimeta sprječavaju razvod i donose bračnu sreću.

Avaz