– Izdržava me sadašnji momak jer su me i Lukas i muž ostavili bez dinara u momentu dok se sve raspadalo – kaže Branislava.

Branislava Pašajlija i Aca Lukas u vezi su bili nepunih mjesec dana, nakon čega su oboje izjavili da je romansa bila velika greška.

Međutim, iako se činilo da neće razmijeniti teške riječi, Branislava je sada Lukasa prokomentarisala na način koji joj folker sigurno neće oprostiti.

– Izdržava me sadašnji momak jer su me i Lukas i muž ostavili bez dinara u momentu dok se sve raspadalo. Nijedan mi nije čak ni garderobu poslao, a o novcu da ne pričam! No, nebitno… Ja sijam, iako su me ostavili u problemima, i muž i Lukas – kaže Branislava, koja je nakon Lukasa pomenula i muža Željka, sa kojim ima sina.

– Poznato je da sam sa bivšim mužem u katastrofalnom odnosu, podnijeta je tužba za razvod braka jer on odbija da zbrine dijete i nije ga vidio otkako se sve sa Lukasom izdešavalo! Inače, on je i prije mene dobio vanbračno dijete koje nije vidio sedam godina, uopšte ne brine o njemu – tvrdi Branislava.

I dok o duetu sa Željkom Šašićem nije htjela da priča, o Aci i te kako jeste.

– Nisam u kontaktu sa Lukasom, čak mi je okrenuo leđa iako je znao da je i muž isto to uradio… Da sam ostala bez dinara i bez svega, mjesta za život. Ma, i on i Željko su najobičniji klošari, a ja sam uprkos svemu ostala jaka i nesalomiva! – rekla je Branislava.