Ovi znaci će imati probleme sa zdravljem

Bikovi imaju probleme sa ljubomorom, Lavovi problem sa zdravljem.

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete nepromišljeno napraviti manje greške na polju posla. Povedite računa da ih ipak ispravite pre nego što bude došlo do nekih većih komplikacija na ovom planu kod vas.

LJUBAV: Potrudite se da smirite situaciju sa voljenom osobom i da ne raspirujete nove konflikte i svađe. Vreme je da oboje priznate da ste u nekim stvarima grešili i da spustite loptu. Pomirenje je moguće!

ZDRAVLJE: Problemi sa jetrom su mogući. Izbegavajte svaki oblik poroka i smanjite na minimum unos bilo kakvih štetnih materija. Posetite lekara radi redovnog pregleda i kontrole.

BIK

POSAO: Sve teče po planu i možete da se oslonite na poslovnu stabilnost koju imate. Očekuje vas pozitivan dan. Možete da se nadate dobroj atmosferi na polju posla jer veće probleme nećete imati.

LJUBAV: Potrebno je da prevaziđete probleme koje imate a ljubomorom i nepoverenjem prema voljenoj osobi. Ukoliko budete nastavili sa svojim tvrdoglavim ponašanjem i stavovima nećete daleko dogurati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate zdravstvenih problema. Odlično ste raspoloženi i imate u sebi mnogo energije. Potrudite se da današnji dan iskoristite konstruktivno i da se posvetite sebi.

BLIZANCI

POSAO: Jako je važno da budete spremni da uložite maksimum svoje energije ako želite da ostvarite poboljšanje zarade. Vreme je da pokažete koliko možete da budete posvećeni kada se fokusirate na posao.

LJUBAV: Imaćete priliku da obnovite kontakt sa nekom osobom sa kojom ste ranije imali ljubavni odnos. Moguće je da vam komunikacija i dalje znači i da niste spremni sasvim da stavite tačku na tu priču.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovnog pregleda i kontrole. Moguće je da ćete imati neke manje probleme vezane za kvar na zubima ili osetljive desni. Takođe, koža vam može biti osetljiva.

RAK

POSAO: Moguće je da niste maksimalno posvećeni poslovnim obavezama jer vas u nekoj meri opterećuju porodični problemi. Današnji dan ćete više posvetiti njima, a poslu ćete se kasnije okrenuti.

LJUBAV: Niste sigurni da li je vaš partner potpuno iskren prema vama i to vam smeta. Ne osećate se više dobro u toj vezi. Moguće je da planirate neke promene na ljubavnom planu, a novo poznanstvo uskoro dolazi.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam relaksacija. Bilo kakav vid opuštanja i ugađanja sebi treba da vas interesuje danas. Nemojte da se previše opterećujete stresnim situacijama i da se žrtvujete za tuđe probleme.

LAV

POSAO: Imate velike planove za danas i sasvim dovoljno energije da se posvetite svim poslovima koji su vam važni. Dobro se osećate u poslovnom okruženju i prija vam aktivnost na tom planu.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što partner nema dovoljno poverenja u vas i ne znate kako da promenite situaciju. Čini vam se da kritikuje sve što uradite i ne dopada vam se takva atmosfera u vezi.

ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje, pa povedite računa o svom zdravlju. Merite i proveravajte krvni pritisak. Ako imate neku terapiju vodite računa da je pijete na vreme.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ste dobili novu poslovnu ponudu i da se dvoumite da li da je priihvatite. Niste sigurni u neke stvari. Potrebno vam je još vremena kako bi dobro izanalizirali situaciju.

LJUBAV: Možete imati zanimljivo poznanstvo sa osobom koja deluje nekako neobično i drugačije od vaših bivših ljubavi. Oslobodite svoje želje i emocije i nemojte da se ponašate preterano suzdržano.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Moguće je da na ovom planu imate manje probleme pogotovo vezane za nedostatak gvožđa. Vreme je da počnete sa unosom malo drugačije hrane.

VAGA

POSAO: Nemojte da brzate sa donošenjem novih poslovnih odluka, važno je da neke stvari proverite više puta. Ako budete previše žurili lako se može desiti da napravite neke greške i propuste.

LJUBAV: Niste zadovoljni situacijom na emotivnom planu, priželjkujete promene, a ne znate kako da ih pokrenete. Pokušajte prvo da odredite koja vam se osoba zaista dopada a sa kim samo ubijate dosadu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa varenjem su mogući kod vas tokom današnjeg dana, pa povedite računa o tome. Izbegavajte hranu koja vam teško pada na želudac. Povedite računa o svojim navikama.

ŠKORPIJA

POSAO: Priželjkujete priliku za promenu posla i baš tokom današnjeg dana možete pokrenuti važna dešavanja na tu temu. Pred vama je povoljna situacija u kojoj dosta toga može ići u vašu korist.

LJUBAV: Možete imati probleme u komunikaciji sa voljenom osobom pogotovo kada se dotaknete teme koja se tiče finansija. Možda je vreme da otvoreno kažete ono što vas brine i muči…

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pluća su vam osetljiva i skloni ste problemima sa disajnim putevima. Potrudite se da ne boravite u zagušljivim prostorijama, svež vazduh vam je jako važan.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete priliku da pokrenete važna dešavanja na poslovnom planu. Uporni ste u svojim namerama i nećete odustati sve dok ne budete ostvarili ono što ste naumili! Nije vam u krvi da odustajete!

LJUBAV: Moguće je da ćete konačno uspeti da privučete pažnju jedne osobe koja vam se već neko vreme dopada. Pred vama je jako povoljan dan za početak nove ljubavne veze u kojoj ćete uživati.

ZDRAVLJE: Smanjite izloženost stresu. Važno je da nađete neki vid relaksacije i da pronađete unutrašnji mir. Potrebno je da se posvetite sebi i da isključite spoljašnje faktore koji vam smetaju.

JARAC

POSAO: Moguće je da imate određene poteškoće pri pokušaju da definišete šta sve tačno spada u vaš opis posla. Kao da su vam dodeljene i neke dužnosti koje nisu vaše… Pretrpani ste obavezama…

LJUBAV: Moguće je da se postepeno udaljavate od voljene osobe jer imate sasvim drugačiji pogled na neke stvari. Čini vam se da vaša veza nema smisla… Uskoro ćete shvatiti koliko vam samoća prija…

ZDRAVLJE: Skloni ste bolnim i upalnim stanjima. Povedite računa o sebi danas jer su mnogi problemi mogući. Poradite na tome da ojačate imunitet i posetite lekara ako primetite bilo kakve tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama su novi poslovni izazovi. Ukoliko budete imali dovoljno strpljenja, dočekaćete veliki uspeh! Samo je važno da ne odustajete od ideja koje ste kreirali.

LJUBAV: Mnogo toga ste naučili o svom partneru i sada jasnije vidite neke stvari. U bračnim vodama nije uvek lako plivati. Međutim, spremni ste da budete maksimalno posvećeni osobi koju volite.

ZDRAVLJE: Hronični problemi bi mogli da vam se vrate. Pogotovo ako imate neke stare povrede vezane za predeo nogu, stopala i zglobova. Povedite računa jer ste veoma osetljivi sada.

RIBE

POSAO: Moguće je da ste prilično razočarani dešavanjima na poslovnom planu. Dosta toga vam se ne dopada. Razmišljate o šansi za promenu posla koju možete da iskoristite jer vam se to čini kao dobra ideja.

LJUBAV: Nova osoba koju ste upoznali u vama budi osećaj fatalne privlačnosti i ne možete da prestanete da mislite na nju! Uskoro ćete imati šansu za još jedan susret koji će vas ostaviti bez daha!

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i raspoloženi ste. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi. Imate jak organizam, imuni ste na sve i ne postoji prepreka koju ne možete da prevaziđete.

ALO