Djevice bi danas trebalo da planiraju poslovne poteze, Vage očekuju važna dešavanja na poslu.

OVAN

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan dan za posao. Bićete maksimalno posvećeni sprovođenju svojih ideja u delo! Iako je vikend počeo vi vredno radite i to vam ne pada teško.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom. Opušta vas njegovo prisustvo i osećate se sasvim zadovoljno. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete novu osobu u svakodnevnom okruženju.

ZDRAVLJE: Moguć manji pad energije. Obezbedite sebi dovoljno vremena za odmor i potrudite se da se ne forsirate previše… Ako budete bili dobri prema sebi, nećete imati nikakve zdravstvene probleme.

BIK

POSAO: Nemojte da dopustite da padnete pod preveliki pritisak i da nervoza utiče na donošenje odluka kod vas. Dajte sebi dovoljno vremena da o svemu dobro razmislite i ne padajte pod tuđi uticaj.

LJUBAV: Nova prilika za flert će vam se pružiti tokom današnjeg dana. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa novom osobom. Pred vama je puno uzbudljivih trenutaka i dobrog raspoloženja.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja danas. Možete da budete maksimalno opušteni i da uživate u dobrom danu. Nećete imati ni jedan razlog da budete zabrinuti o bilo čemu.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete priliku za dodatni posao ili neku zaradu “sa strane”. Finansije vam se svakako popravljaju. Stanje na poslovnom planu vam je generalno solidno i u principu ste zadovoljni.

LJUBAV: Moguće je da vam neka ljubavna taktika nije uspela i da ste pomalo razočarani zbog toga. Ne biste trebali da očajavate previše. Uskoro ćete imati šansu da se približite osobi koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike. Posvetite se svom zdravlju i stanju uma i duha. Kada budete bili sasvim u skladu sa sobom, mnoge stvari će doći na svoje mesto. Pronađite vid relaksacije koji vam odgovara.

RAK

POSAO: Potrebno je da se potrudite da se malo više prilagodite svojim saradnicima i da im pokažete da ipak umete da budete timski igrač. Važno je da se prilagodite atmosferi kolektiva ovaj put.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja vam za sada nije dala nikakav povod da joj priđete. Ipak, strpljivo čekate na to. Nadate se da ćete na neki način uspeti da je zaintrigirate i da ostavite dobar utisak.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Napetost u leđima i vratnom delu vas muči. Pored toga nemate druge, značajnije zdravstvene probleme ali biste trebali da više pazite na kičmu.

LAV

POSAO: Pred vama je veliki broj obaveza. Možete da očekujete da ćete biti veoma užurbani tokom celog dana. Važno je da se dobro organizujete, na taj način ćete uspeti da ostvarite svoje planove.

LJUBAV: Moguće je da ćete uskoro uspeti da definišete odnos koji imate sa jednom osobom. Vaša viđanja deluju kao neobavezna ali su se pojavile emocije. Počeli ste da priželjkujete nešto više…

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja bi mogla da vas prati u popodnevnim časovima, pa o tome treba da povedete računa. Izbegavajte stresne situacije koje bi mogle da vas dodatno opterete.

DEVICA

POSAO: Današnji dan je povoljan za planiranje sledećih poslovnih poteza. Povoljan je dan i ako se bavite analizama ili statistikom. U svakom slučaju možete doći do nekih važnih zaključaka i podataka.

LJUBAV: Nije vam lako da zaboravite osobu iz prošlosti. Taman se kada se nova prilika pojavi, stara ljubav vam zakuca na vrata. Niste spremni da sasvim prekinete taj odnos i sve dok je tako, nema nove veze.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima vam mogu stvarati manje probleme. Ne podižite težak teret. Posetite kiropraktičara ili nekog drugog stručnjaka koji vam može pomoći. Pobrinite se da vam bude udobno.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete veoma važna dešavanja na polju posla. Postavljeni su visoki standardi koje treba da ispoštujete. Spremni ste da date svoj maksimum kako bi ostvarili što bolje rezultate.

LJUBAV: Moguće je da vašem partneru nedostaje bliskost koju ste nekada imali i da od vas očekuje da mu se više posvetite. Vreme je da mu pokažete da ćete sve uraditi da vaš odnos bude bolji.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom vam mogu doći danas. Povedite računa najviše o predelu nogu. Generalno možete imati i manje tegobe vezane za reumu, išijas, ukočenost i bolove u kostima.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da neke vaše kolege smatraju da ste preterano napadni u pokušajima da nametnete neke svoje ideje. Možda biste trebali donekle da modifikujete stav koji pokazujete na poslu.

LJUBAV: Pokušajte da se približite osobi koja vam se dopada na neki suptilan način. Ako napravite prvi korak, vaš odnos može napredovati. Važno je da budete dovoljno odlučni i samouvereni.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni i iscrpljeni. Dajete svoj maksimum na poslovnom planu i ne ostaje vam mnogo vremena za opuštanje. Ipak biste trebali sebi da obezbedite više sna kako bi se oporavili.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete lepe vesti iz daleka ili se neki sudski proces konačno preokreće u vašu korist. U svakom slučaju pred vama je vrlo povoljan dan u kom je faktor sreće na vašoj strani.

LJUBAV: Vaš partner i vi više funkcionišete kao cimeri nego kao ljubavnici. Pitate se u kom trenutku se strast izgubila… Moguće je da će vaša veza uskoro doći do momenta odluke da li ostajete zajedno ili ne.

ZDRAVLJE: Moguća je napetost u mišićima. Generalno kod vas vlada neka tenzija, pa možete imati psihosomatske probleme na polju zdravlja. Važno je da se potrudite da ostanete smireni.

JARAC

POSAO: Moguće je da imate svoj plan za štednju i da se trudite da ga poštujete. Važno vam je da imate svoj fond za “crne dane”. Spremni ste da se dobro organizujete kako bi imali stabilnu pozadinu.

LJUBAV: Nemojte da negirate svoja osećanja, nego se potrudite da ih priznate pred voljenom osobom. Ako budete bili posvećeni svom partneru vaš odnos može napredovati u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE: Moguć je pesak u bubrezima ili neki manji problemi sa urinarnim putevima. Ako primetite bilo kakve tegobe, posavetujte se sa svojim lekarom. Pred vama je period u kom biste trebali da brinete o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je potpisivanje ugovora koji će vas na neki način obavezati na duže staze u budućnosti. Dobro pročitajte svaku stavku kako bi se uverili da nećete pogrešiti kada ga potpišete.

LJUBAV: Vreme je da se malo više posvetite svom partneru i da mu pokažete da vam je i dalje jednako stalo do njega. Vaš odnos može da bude veoma stabilan i kvalitetan ako poradite na nekim sitnicama.

ZDRAVLJE: Čuvajte se alergija kojima ste skloni sada… Ukoliko imate probleme sa gušenjem ili astmom, danas budite pogotovo oprezni. Birajte okruženje u kojem ćete se naći tokom dana.

RIBE

POSAO: Moguće je da niste zadovoljni radnom atmosferom i da na poslu trpite veliki pritisak. Priželjkujete promenu. U narednim danima ćete imati priliku za neku novu poslovnu ponudu.

LJUBAV: Moguće je da ćete saznati neke nove informacije o osobi koja vam se dopada i da ćete prestati da je idealizujete. Sada kada vidite stvari realnije, mnogo toga konačno dolazi na svoje mesto.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Čuvajte se, unosite više vitamina, pojačajte ishranu, unos tečnosti ali i odmarajte više… Osluškujte potrebe svog tela i udovoljavajte im. Ne forsirajte se na bilo koji način.

ALO