Kontroverzni hrvatski biznismen Josip Radeljak (74) godinama je poznat javnosti ne samo zbog bogate karijere, već i zbog toga što je bio u braku sa legendarnim ljepoticama Bebom Lončar, Enom Begović i Vlatkom Pokosom.

No, sada hrvatski mediji bruje o njemu zbog nove ljubavi. Čini se da je Radeljak u emotivnom odnosu sa Srbijankom Ivanom Stanojević, bar ako je suditi prema njegovim objavama na društvenoj mreži Facebook, piše Kurir.

Naime, on je objavio nekoliko fotografija lijepe i mlade brinete uz koje je čestitao Božić svim prijateljima, te im poželio da ih sreća služi bar koliko i njega.

Za djevojku sa fotografija ispostavilo se da je Ivana Stanojević, za koju je javnost čula 2015. godine kada je aktivno kačila na društvene mreže fotografije iz prostorija Srpske radikalne stranke na kojima pozira sa Vojislavom Šešeljem. Tada su je mediji i prozvali “Šešeljeva miljenica”.

S obzirom da je uspješni biznismen podijelio njene fotografije, te da je ona trenutno zaista u Zagrebu, hrvatski mediji pretpostavljaju da su Josip i ova mlada dama u emotivnoj vezi.

Ipak, Ivana mudro šuti, a na njenom Instagram i Facebook profilu na svim fotografijama pozira sama.

Avaz