Svaki razvod je buran i težak. Kada su u pitanju poznate ličnosti, pritisak je još veći, jer se sve lako pretvori u spektakl.

Kao i svaku, i ovu godinu su obeležili burni razvodi poznatih ličnosti na domaćoj sceni.

Nakon sedam godina braka. Dajana Paunović i Žika Jakšić rešili su da stave tačku na brak. Mesecima unazad spekulisalo se o bračnoj krizi u domu Jakšića, a producent “Granda” i njegova 24 godine mlađa supruga Dajana su u februaru 2017. godine objavili da su spekulacije tačne i da se razvode.

Žika Jakšić i Dajana Paunović

Žika Jakšić i Dajana Paunović, Foto: Rajko Ristić

U martu 2017. godine, Nataša Bekvalac je donela odluku da okonča svoj drugi brak sa Ljubom Jovanovićem. Posle dve godine i dva meseca braka, pevačica i bivši rukometaš Partizana odlučili su da se raziđu zbog brojnih problema koje, uprkos jakoj volji, nisu uspeli da reše, pa su shvatili da je najbolje da svako ode na svoju stranu.

Novosadska barbika je imala sve češće rasprave s direktorom Sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad, preko čega ne može više da pređe. Nataša se brzo prebolel razvod, te se letos udala za Luku Lazukića sa kojim čeka drugo dete.

Nataša i Ljuba

Nataša i Ljuba, Foto: Milorad Milanković

Marija Kilibarda je u junu 2017. godine idlučila da stavi tačku na bračnu zajednicu sa košarkašom Vladimirom Radmanovićem. Par se rastao posle samo godinu dana, a kao razlog navode se nepomirljive razlike.

Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović

Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović, Foto: screenshot

Razvod Aca Lukasa i Sonje Vuksanović podigao je veliku prašinu. Krah braka je došao kao kulminacija mnogobrojnih problema i afera koje su supružnici imali u poslednjih nekoliko meseci.

Aca Lukas i Sonja

Aca Lukas i Sonja, Foto: Instagram/aca_lukas_official

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta rastavili su se posle samo godinu dana bračne zajednice. Pošto su utvrdili nepomirljive razlike u karakterima, pevačica i reper rastali su se u miru i slozi. Ana i Rasta su potpisali sporazumni razvod braka i dogovorili se o alimentaciji koju će otac plaćati za ćerkicu Taru – čak 2.000 evra.

Ana Nikolić i Rasta

Ana Nikolić i Rasta , Foto: ananikolicofficial

Ana Mihajlovski u avgustu se zvanično razvela od supruga Mirka Grubina nakon sedam godina braka.

Popularna voditeljka stavila je tačku na zajednicu krajem 2016. godine, kada je podnela papire za razvod, a u avgustu sve i sudski okončano. Bivši supružnici uspeli su da postignu dogovor o starateljstvu nad zajedničkim sinom i ćerkom.

Ana i Mirko

ALO