Nakon 22 godine braka, Melina i Haris Džinović su se razveli, a ubrzo nakon što su priznali krah braka krenule su brojne spekulacije.

Kako se tek nedavno saznalo da je Melina Džinović napustila Harisa, te da su uveliko i pred formalnim razvodom pjevač je sada otkrio da se kreatorka iz kuće izašla još prije godinu dana.

Po medijskim kućama se još tada znalo da u tom braku ne funkcionišu stvari, te su informacije procurele u javnost ali je Melina Džinović na sve načine tada obmanula javnost, prenosi Blic.

Naime, na pitanja novinara da je li je tačno da se razvodi od Harisa i da je napustila porodičnu vilu prijetila je tužbom uz tvrdnje da je sve u redu. Ipak, Haris je u novoj izjavi raskrinkao njenu tadašnju laž.

– Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško prije godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, slomiti hljeb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? – rekao je Haris za Unu.

Inače, Melina i Haris ušli su u vezu 2002. godine dok je ona bila na studijama, a vjenčali su se 12 godina kasnije. Kako je ranije pričao pjevač, njih dvoje su se upoznali u Sarajevu, potpuno spontano, a njihov odnos krenuo je iz avanture.

Autor: Srpskainfo

FOTO: RAJKO RISTIĆ / RINGIER