Bračni par iz Beograda odlučio je da svoj kućni budžet popravi neuobičajenim dodatnim poslom. Njih dvoje zarađuju, naime, tako što se snimaju tokom seksualnog odnosa i to uživo emitiraju putem stranica za odrasle.

Plašili se

– Ideja da neko gleda naš seks u meni je budila bijes, ali mi je ideja da ne mogu djecu poslati na ljetovanje izazivala mučninu. Mnogo smo razmišljali, pričali i na kraju presudili. Pare. Proklete pare. Živjeli smo i prije, ali ne dobro i opušteno – ispričao je muž.

U biznis su se uključili, kažu supružnici, putem prijatelja koji su se time bavili, ali je u njihovoj odluci presudan faktor bio novac. Sve što im treba za posao je kamera na kompjuteru.

– Mnogo je tih što vole gledati bračne parove kako imaju seksualni odnos. U početku smo to radili jednom do dva puta mjesečno. Nije bilo dobro. Bili smo stegnuti. Plašili smo se. Šta ako saznaju naše porodice, drugovi naše djece, profesori…? A, s druge strane, svako voli seks – kaže suprug.

Na početku, govori, imao je osjećaj kako mu suprugu ima svaki muškarac koji ih je gledao. No, s vremenom je shvatio da on te ljude ne vidi te da mu oni donose novac.

Bolje finansije

– Kada osjetiš pare, blokada u mozgu nestaje. Što smo više to radili, bili smo sve opušteniji. Svidjelo nam se. Imali smo i nekoliko nevjerovatnih situacija. S još jednim muškarcem ili s još jednom ženom. To su nam prijatelji – kaže Beograđanin.

Njegova supruga ističe da joj je jasno da cijeli svijet ima uvid u njihovu intimu, ali je naučila da se isključi, da ne misli na druge nego samo na muža. Dodala je i da su im finansije sada mnogo bolje.

– Ljetovanja na Maldivima za nas, za sina gdje želi da ode s djevojkom, zimovanje u Švicarskoj, novo kupatilo u kući, dva nova automobila… Sve smo to ostvarili zahvaljujući novom poslu – govori ova domaćica.

Samo za strance

Par iz Beograda u braku je već 20 godina i ima troje djece. Njihovi prijatelji i djeca ne znaju čime se bave, a u javnosti funkcioniraju kao svaki običan par. On se bavi privatnim biznisom, dok je ona domaćica. Više ih ne brine da će neko saznati za njihov hobi, jer je stranica putem koje objavljuju svoje snimke, nedostupna u Srbiji. Ko želi gledati, mora im uplatiti 15 dolara, a objasnili su da je prijava jednostavna kao otvoriti e-mail adresu.

Novac liježe na devizni račun

– Pronađeš sajt, prijaviš se, platiš određenu cijenu da se registriraš i onda se možeš snimati. Naravno, neophodna je web-kamera, ali ne zahtijeva to previše ulaganja u opremu, a višestruko se vraća. Najvažnija je diskrecija i da se taj sadržaj ne može vidjeti u Srbiji. Novac nam liježe na devizne račune, jer se tokom prijavljivanja moraju dati sve lične informacije – kaže muškarac.

Avaz