Neki horoskopski znakvi jednostavno nisu najbolja kombinacija i mogu da stvore vrlo toksične veze u kojima ni jedna strana neće biti srećna

Ako ste vaš partner i vi napravili ovakvu kombinaciju horoskopskih znakova dobro se pripazite kakvu budućnost će imati vaša ljubav.

Oni su dva različita sveta. Jarčevi se lako razočaraju u svoje ljubavnike. Često pričaju kako im ljubav nije najvažnija stvar, a ustvari sanjaju o tome da pronađu ljubav svog života, a Strelac je jedan avanturista kojeg ne drži mesto.

Lav i Ribe

Lavovi su stameni i vole da se predaju u ljubavi, ali ne vole da slušaju tužne priče i pesimizam koji je čest kod Riba koje iz ove veze onda izađu razočarane i povređene.

Vodolija i Bik

Vodolija želi uvek da bude slobodna i neopterećena, a Bikovi traže stabilnost i neprestanu pažnju pa su ova dva znaka najgora moguća kombinacija.

Vaga i Škorpija

Duga veza je san svake Vage, a Škorpija ne može da pruži ni mir ni odanost koju traži Vaga jer je pesimistična, lenja i neobrazriva.

razvod, raskid, preljuba

Foto-ilustracija: pixabay

Ovan i Devica

Ovnovi su neopterećeni, jednostavni i ne vole rasprave o ljubavnim odnosima i zato je Devica pogrešan izbor za Ovna zbog neprestane potrebe za pažnjom.

Bik i Blizanci

Blizanci se teško smiruju i skrase što Bika ume da dovede do ludila.

Rak i Strelac

Rak je emotivac koji traži svoju srodnu dušu, ali često je ne pronalazi u Strelcu koji je nestalan i težak kada je u pitanju ozbiljna veza i potpuno povezivanje s nekim.

(Telegraf.rs)