Isplivali su dokazi, Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke uhvaćen je u laži.

Reagujući na pisanje našeg portala, da je odustao od svog neprimjerenog zahtjeva upućenom Policijskoj upravi Banjaluka da načelnik Sektora policije Policijske uprave Banjaluka Radenko Stakić ne učestvuje u radu Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Banjaluka na svom Twitter profilu napisao je da to nije tačno.

“Poslali smo poziv predstavniku MUP-a za prisustvovanje sjednici Štaba uz prethodni prijedlog da to ne bude Radenko Stakić. Stav je isti i demantujem lažna pisanja ATV-a. To je moj prijedlog i molba MUP-u, a prijetnje da oni neće poslati drugog člana smatram neprofesionalnim”, napisao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Iz PU Banjaluka ATV-u je potvrđeno da je poziv poslat Radenku Stakiću, načelniku Sektora policije Policijske uprave Banjaluka.

Takođe, iz PU Banjaluka podsjećaju da je dostavnica vraćena u Gradsku upravu i da se u Kabinetu kod nadležne službe može provjeriti kome je poziv upućen.

ATV je u posjedu dostavnice koja potvrđuje da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković laže, a iz koje se može jasno vidjeti kome se pismeno dostavlja poziv na sjednicu Gradskog štaba za vanredne situacije.

 

Izvor: ATV