Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Dijana Hrkalović je, kako se sumnja, pomogla jednom od vođa navijača Partizana Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja, da 2018. bude oslobođen za ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića u Beogradu! Kako izvor Kurira otkriva, operativnim radom koji je sprovođen nad Belivukom istražitelji su otkrili da je Hrkalovićeva, pred zločin koji se dogodio u centru Beograda 30. januara 2017. godine, poslala poruku Belivuku u kojoj je pisalo: “Oni ili mi”.

Veza s navijačima

– Vođa navijača Partizana u to vrijeme imao je dva mobilna telefona. Jedan je poslije njegovog hapšenja zbog ubistva vještačen, dok je drugi, za koji se saznalo da postoji, policija, uprkos zahtjevu tužilaštva i suda, odbila da pregleda uz obrazloženje da je „telefon neispravan“. Upravo taj telefon, koji je zvanično zaveden kao neispravan, krije povezanost bivše državne sekretarke sa ovim vođom navijača bliskim kavačkom klanu – otkriva sagovornik Kurira.

Da podaci u njemu ipak nisu ostali tajna za bezbjednosne službe u Srbiji, kako dodaje, otkrili su pripadnici koji su Belivuka u to vrijeme držali „na merama“.

Izvor: Kurir