Dom zdravlja Prijedor danas je započeo masovnu vakcinaciju protiv virusa korona bez zakazivanja. Vakcinacija će se obavljati na  vakcinalnom punktu u Multifukcionalnoj sali pored Vatrogasnog doma svakim radnim danom od 09:00 do 19:00 časova, a subotom od 7:00 do 14:00.

Vakcinalni punkt u Multifunkcionalnoj  sali pored Vatrogasnog doma danas je bio prepun. Veliki broj Prijedorčana došao je da se vakciniše. Kako kažu, vakcina je jedini spas kako bi se pandemija potpuno zaustavila.

Vakcinu je danas primio i Mirsad Duratović, predsjednik Skupštine grada Prijedora. Njegov izbor bila je vakcina Fajzer. Bila je ovo i prilika da pozove sve Prijedorčane da se  na vrijeme vakcinišu

Iz Doma zdravlja Prijedor ističu da nema potrebe za brigu. Vakcina ima dovoljno za prvu dozu i za revakcinaciju. Svi sugrađani koji se jave biće vakcinisani, mole se samo za strpljenje i poštovanje epidemioloških mjera.

Vakcinacija se nastavlja i narednih dana. Prednost imaju osobe starije od 65 godine i mlađe od 64 koje boluju od nekih hroničnih bolesti. Svi koji žele da se vakcinišu mogu da se jave na ovaj  vakcinalni punkt svakim radnim danom od 9:00 do 19:00h i subotom od 07:00 do 14:00.

Izvor: Kozarski