Tokom gostovanja u emisiji Face TV, Davor Dragičević, indirektno je potvrdio izjavu njegove bivše supruge Suzane, koja je prije nekoliko mjeseci kazala da je sadašnji gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, upadom u RTRS, nagovarao Davora da izvrši državni udar.

Naime, Suzana Radanović otkrila je šokantne detalje jednog sastanka, a kada je tada poslanik PDP-a u NSRS Draško Stanivuković, pozvao Davora Dragičevića i određene članove grupe “Pravda za Davida” na sastanak, a čija je glavna tema bila upad u RTRS.

Kako je navela, sastanak je samo bio mamac i samopromocija Stanivukovića.

“Davor je pozvan kod Draška Stanivukovića na neki sastanak, a tu je bilo još par ljudi. Draško je zahtjevao od Davora da uđe u RTRS. Davor je saznao, da je u podrumu specijala ali je rekao nema problema idemo pred RTRS. Otišli su tamo, a onda je Davor rekao Drašku, evo sad pa uđi. Stanivuković nije ušao, znao je i on šta radi, gdje vodi”, izjavila je tada Suzana te dodala:

“Očekivao je da nas iskoristi za sebe, svoju promociju i krvoproliće među narodom”.

Tu priču, prije nekoliko dana potvrdio je i sam Davor.

“30.12.2018. godine pokušali su me natjerati da uđem u RTRS, gdje se vrata otvaraju i zatvaraju, samo da nogom napravim korak. Gospodin koji je sada, neću da kažem koja funkcija mi je to rekao, ali polako, glavom mi je klimnuo da uđem. Ja sam mu tada odgovorio, uđi ti, ajde, izvoli. Da sam pedalj ušao, to bi bio državni udar. Nije uspio u toj namjeri”, kazao je Davor Dragičević.

Izvor: banjaluckeprice.net