Nebojša Vukanović ima novu metu.  Optužio je visokog funkcionera SDS-a i koordinatora za reformu javne uprave Savjeta ministara BiH, bivšieg potpredsjednika i generalnog sekretara ove stranke Dragana Ćuzulana da ga mučki „napada sa leđa“.

Vukanović tvrdi da iza portala istok i napada na njega preko ovog portala stoji upravo Ćuzulan za kojeg kaže da uređuje, vodi i kontroliše ovaj portal.

Portal je blizak opoziciji, priznaje Vukanović, a naprasno je prestao da prenosi njegove tekstove a odlučio da piše ii prenosi one koji kritički razmišljaju o narodnom tribunu i budućem novom Titu.

Nebojša Vukanović uporno tvrdi da mu napadi na njega gode , posebno pominjući Faktormagazin kao svoju metu.

Vukanović je izgleda ljut što u ovom, novom broju Faktormagazina,nije i pomenut pa je našao novi način da se poigra a uz put potkači , do juče veoma bliskog saradnika Mladena Bosića koji je i Vukanovića spasio iz političke bijede i odveo ga kao i Ćuzulana u Sarajevo na državne jasle.

Ne čudi se Nebojša Vukanović kako jedan tako visoki funkscioner SDS-a koji je, opozicija u Sarajevu, i dalje drži jednu od važnijih funkcija na niovu BiH a to je kooordinator javne uprave Savjeta ministara BiH.

Vukanović tvrdi da mu pojedini mediji bliski posebno SDS-u i PDP-u narušavaju ugled i popularnost kod naroda ali da se on suzdržava i ne želi da ulazi u nove sukobe sa polustranačkim kolegama.

Autor: faktormagazin.ba