Saznajemo, ko daje silne novce Nebojši Vukanoviću!

Na mejl adresu Prvih Vijesti stigla je fotografija, prepiske Nebojše Vukanovića i Gorana Suvare te uz fotografiju mnogo informacija o prljavom poslovanju Vukanovića i SDS-a. Pa vam je takvu i donosimo na našem sajtu. Možda ta prepiska ne bi bila zanimljiva nama a ni vama, da Vukanović nije veliku borac “za pravdu”?! Na pomen imena Goran Suvara, Vukanoviću se ledi krv u žilama, pokušava da se opravda i da kaže da nema nikakav kontakt sa Suvarom. Ali ova prepiska nam priča nešto drugo! Prepiska je nastala  20.05.2020. godine

Narodni poslanik i “vođa” pokreta “Za pravdu i red” Nebojša Vukanović, prije nekoliko dana gostujući na televiziji K3 vješto je pokušao da izbjegne pitanja Milovana Cicka Bjelice i voditeljice emisije na K3 televiziji! Pitanje je bilo lako i jednostavno, “gospodine Vukanoviću odakle Vam 50 000 evra, kojima ste trebali da platite USB memoriju sa informacijama o Miloradu Dodiku?

U svom već viđenom i poznatom maniru Vukanović izbjegava odgovor. Umjesto da odgovori, Vukanović priča priče o kafama sa Cickom Bjelicom i nekoj njihovoj saradnji.

Vukanović nije želio da odgovori na pitanje, takođe nije rekao da je kupio prazan USB, a nije pomenu da je tada tražio proviziju u visini od 2 000 evra od Gorana Suvara, jer je donio taj novac, pa je želio i on da se počasti!

Gospodin Suvara iznosi nevjerovatne dokaze i tvrdnje da iza onih 50 000 evra koje je Vukanović donio Suvari  stoji BOJAN CVIJETIĆ i DRAGAN MEKTIĆ!

Načelnik Opštine Sokolac Milovan Cicko Bjelica na svom Facebook profilu najavio je da će otkriti ko finansira Nebojšu Vukanovića! Da li je neko prije emisije pozvao Cicka i da li mu je neko zaprijetio ako iznese informacije da će snositi i poslijedice…. to samo Milovan Cicko Bjelica zna.

Goran Suvara kada se obratio Prvim Vijestima uz prepisku koju posjeduje, poslao nam je i informaciju koju ima i Milovan Cicko Bjelica….!

Finansijer gospodina Vukanovića je niko drugi nego potpredsjednik SDS-a MILAN RADOVIĆ!

Sve ovo i još mnogo toga sa dokazima i svojom izjavom u februaru donosimo u razgovoru sa Goranom Suvarom, koji bi trebao da dođe iz Njemačke u Republiku Srpsku!

Izvor: prvevijesti.com