Kakav je dan pred vama, šta kažu zvezde?

OVAN – Odličan dan za sve vezano za posao. Dogovori se mogu napraviti, a vi biti u dobrom raspoloženju i lako animirati ljude oko sebe. Impulsivnost i strast u emotivnom segmentu. Lako osvajate osobe sa kojima dolazite u kontakt.

BIK – Našli ste pravi način da razrešite jednu poslovnu situaciju, uz pomoć kolega. I vi izađite u susret ljudima sa kojima radite i na najbrži način dovršite jednu zajedničku obavezu. Dobra komunikacija sa jednom osobom, ali skrivate je od drugih.

BLIZANCI – Neko će vam učiniti uslugu, što će vas iznenaditi. Pogotovo ako sa ovom osobom niste imali najsjajnije odnose. Ne razmišljajte mnogo, prihvatite i zapamtite da uzvratite. Prija vam susret sa jednom osobom koja vas razume.

RAK – Danas ste na usluzi kolegama, ali i oni vama. Međusobna podrška i pomaganje učiniće da se nešto što se duže vreme odugovlači završi ranije od planiranog. Sklad sa voljenom osobom čini da se osećate dobro i raspoloženo.

LAV – Sve ono što je pred vama obavljate bez većih poteškoća, u isto vreme otvarajući nove poslovne priče. Imate utisak da je i faktor sreće na delu. Jasno vam je da se neko u emotivnom delu malo igra i šali sa vama, flertuje. I to vam prija.

DEVICA – Okupirani ste velikim brojem obaveza, pa nećete stići ni da se poradujete tome što sve uspešno završavate. Taman stavite tačku na jednu stvar i odmah prelazite na sledeću. Malo ste umorni. Prijatelji vas najbolje razumeju.

VAGA – I poslovno I emotivno dobar dan je pred vama. Poslovno – taman kad ste mislili da ćete ostati bez dogovora, situacija se pokrenula. Emotivno – partner je organizovao izlazak I druženje sa prijateljima u kojem ste uživali.

ŠKORPIJA – Sve ide onako kako ste planirali. Kockice se uklapaju same od sebe a vi već vidite kako vam se novi novčani prilivi smeše. Doduše, u emotivnom delu će verovatno sve ostati samo na razmišljanju o voljenoj osobi. Malo vremena za vas dvoje.

STRELAC – Kada se i posao i ljubav uklope u jednom danu – onda čak ni vi nemate nikakve prigovore na dešavanja. Potrefiće vas jedan dogovor od ranog jutra. A posle toga – možemo da krenemo u osvajanje! Ili da se vidimo sa voljenom osobom.

JARAC – Kada imate podršku ili pravi savet u trenutku koji je bitan – onda vam sve ide od ruke. Tako će biti i danas – pomoć od strane osobe koja vam je poslovno važna biće taman u onoj meri da okrene okolnosti vama u korist. Razumevanje sa partnerom.

VODOLIJA – Izgleda da je vaše prisustvo neophodno na sto strana. Ne znam kako ćete uspeti da izvedete, ali ćete se potruditi. Ne samo da vas posao zove, već imate i društvene obaveze ili obećanja koja ste dali voljenoj osobi i prijateljima.

RIBE – Okrenuli ste novu stranicu u poslovnom segmentu i sa zadovoljstvom pratite. Brza dešavanja i dogovori koji ispunjavaju vaša očekivanja. Popodne obavezno iskoristite da sa voljenom osobom odete u izlazak ili šetnju, najbolje pored vode.

Izvor: prva.rs