Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković je svojim postupcima posljednjih dana došao do litice političke nemoći i poraza. Da li je gradonačelnika stigla karma svega onoga što je obećao i nije ispunio ili karma svih ljudi koji su bili uz njega, a on ih je iskoristio kao potrošni materijal za lični trijumf?

Stanivuković je sopstvenu nemoć počeo prikrivati afektivnim ponašanjem ne birajući ni riječi, a ni ljude koje je doveo u neugodne situacije.

Prvi koji su se našli pred razjarenim Stanivukovićem bili su prevoznici kojima je umjesto dogovora i konstruktivnih ideja pristupio prijetnjom. Umjesto rješenja banjalučkim prevoznicima, Stanivuković razmatra mogućnost za osnivanje sopstvenog preduzeća za javni prevoz. Naravno, za ovu ideju Stanivuković je formirao radnu grupu, baš kao što je nekada formirao Tim za reviziju koji ni dan danas nije donio nikakve rezultate.

Danas je Stanivuković prešao granicu tako što je na najgrublji način uvrijedio Tatjanu Berić, osobu sa invaliditetom na svom Tviter nalogu, vidno izrevoltiran njenim prelaskom u SNSD.

Ovaj postupak je zgrožena javnost najoštrije osudila i zatražila izvinjenje Stanivukovića Berićevoj.

Na pitanje novinara da li je ovaj potez bio nemoralan, Stanivuković u tome nije vidio ništa loše, čak se zapitao gdje je tu greška.

Postavlja se pitanje do kada će Stanivuković tražiti krivce u drugima i do kada će građani tolerisati ovakvo neetično ponašanje jednog od glavnih predstavnika Grada Banja Luka?

Izvor: banjaluckeprice.net