Prvi dan vikenda mnogi će provesti opuštajući se i odmarajući od radne nedelje…

OVAN – Ako morate da odradite neku obavezu sigurno je da ćete ovo otaljati jedva čekajući da što pre pobegnete. Imate planove, a oni svakako ne uključuju trošenje vremena na poslu. Uživajte u ostatku dana, opustite se sa prijateljima.

BIK – Ukoliko ste danas na poslu – ovo će biti i mentalno i fizički naporan dan za vas. U emotivnim odnosima biće variranja i povremenih napetih trenutaka. Ipak, lako ih možete rešiti sa nešto više strpljivosti i razumevanja.

BLIZANCI – Danas ćete se verovatno suočiti sa komplikovanijim situacijama na poslu. Ili pak vi nećete biti raspoloženi da se intenzivnije mentalno uključujete. Sa emotivnim partnerom naći ćete kompromis tek u večernjim satima.

RAK – Razmišljate da li je moguće da su neke sitnice uspele da vam promaknu, a toliko ste se trudili da do grešaka ne dođe. Imate popodne i veče koji mogu biti ispunjeni odličnim trenucima sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

LAV – I vama bi bilo bolje da ovaj dan provedete u odmoru, uživanju ili opuštanju sa emotivnim partnerom ili porodicom. Za neke velike zadatke niste, jer ste umorni, a nemate ni dovoljno koncentracije za neke ozbiljnije probleme na poslu.

DEVICA – Jedan poslovni problem ili zadatak koji ste dobili završavate u poslednjem momentu, kada ste već mislili da nećete uspeti. Imate razloga za zadovoljstvo. Razmišljajte o lepim stvarima sa voljenom osobom, ne opterećujte se sitnicama.

VAGA – Izgleda da vas je stigao umor iz prethodnih dana, pa je malo verovatno da ćete biti fokusirani i raspoloženi za posao i za obaveze. Potrebno vam je da se opustite i odmorite mozak i telo. Raspoloženi ste za flertovanje.

ŠKORPIJA – Iako niste planirali da se bavite obavezama danas, one će se neplanirano otvoriti. I to najpre kroz porodicu ili prema članovima familije. Takođe neplanirano može doći i do značajnijeg susreta sa nekim ko vam je zanimljiv.

STRELAC – Tokom prepodnevnih sati ćete biti napeti. Isplanirali ste ovaj dan, a neke situacije vam “uleću” i sprečavaju vas da ih ostvarite. Malo strpljenja. Popodnevni i večernji sati će popraviti i atmosferu ali i vaše raspoloženje.

JARAC – Informacije koje dobijate od poslovnog saradnika izazivaju u vama nepoverenje. Dan koji donosi i pojačane troškove – nadam se da će oni biti vezani za vaše uživanje i opuštene momente. Emotivni partner je u posebnom raspoloženju.

VODOLIJA – Porodične obaveze mogu vam oduzeti veliki deo ovog dana. No, ipak ćete imati dovoljno vremena da se posvetite i prijateljima ili emotivnom partneru, ali tek u popodnevnim satima koji su dobri za izlazak, šetnju, opuštanje.

RIBE – Neraspoloženje tokom prepodnevnih sati i prevelika okupiranost obavezama. Sto i jedna sitnica će vas usporiti, ali i nervirati. Osobu koju volite podržavate u svim njenim planovima i pokušavate da se prilagodite njenom tempu.

Izvor: prva.rs