Iako će za mnoge danas biti fantastičan dan, Strelca očekuju stres i tenzija, dok će Lavu trebati bezuslovna podrška bliske osobe.

OVAN – Danas bi trebalo da vas drži dobro raspoloženje i želja da se opustite i odmorite. Međutim, vama će u prvom delu dana raspoloženje biti promenljivo, a drugi deo dana ćete više iskoristiti da izađete sa prijateljima ili da se posvetite voljenoj osobi.

BIK – Danas možete ostvariti kontakt i susret sa nekim koga već duže vreme želite da vidite. Najverovatnije je prijatelj u pitanju, i vreme provedeno sa njim će vam izuzetno prijati. U drugom delu dana malo sentimentalno raspoloženje.

BLIZANCI – Veliki su vaši planovi, ali je pitanje da li ćete uspeti da se izdignete iz lošijeg raspoloženja i ostvarite ih. Možda će vas sprečiti delimično i neke obaveze kojima se morate posvetiti. Pokažite više razumevanja prema voljenoj osobi.

RAK – Svoje raspoloženje, koje je nešto lošije, a vučete ga još od juče, prenećete i u današnji dan. Neko od članova porodice vam može zameriti zbog vašeg ponašanja ili stava, što će negativno uticati na vas. Možda je vreme da se odmorite i opustite.

LAV – Potrebno vam je da dobijete podršku od nekoga ko vam je bitan. To može biti emotivni partner ili neko od članova porodice. U suštini, sada vam je neophodna neka vrsta zaštitničkog ponašanja od strane osoba koje volite .

DEVICA – Teško ćete danas uspevati da sakrijete svoja osećanja i ono što se dešava unutar vas. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe ili članova porodice da vas digne i oraspoloži. Odličan je trenutak da se malo rasteretite i provedete.

VAGA – Ono što vas danas najviše interesuje je sve ono što je vezano za emocije. Nemojte biti usamljeni, ako već nemate partnera, već se okrenite ka prijateljima i porodici. Ukoilko ste u emotivnoj vezi, iskoristite dan za uživanje u ljubavi.

ŠKORPIJA – Vaša će raspoloženja danas varirati. U jednom trenutku ste odlično, u drugom već napeti i nervozni. Sačuvajte dobar odnos sa partnerom i sa ljudima koje volite. Potrudite se da provedete što više vremena sa njima.

STRELAC – Biće potrebno mnogo dobre volje da biste se usaglasili sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Postoji razmimoilaženje u mišljenjima. Pomalo tenzičan i stresan dan za vas. Provlači se nezadovoljstvo zbog odnosa sa voljenom osobom.

JARAC – Nedelja za vama je naporna, a sada je trenutak da dan provedete sa osobama sa kojima ste bliski i koje volite. Moguće je da ćete otići na neko okupljanje ili posetiti porodicu. Mogućnost flertovanja u popodnevnim satima.

VODOLIJA – Neke stvari su danas profunkcionisale između vas i voljene osobe. Ono što vam je smetalo da se otvorite jedno prema drugom, sada je prevaziđeno. Iako je komunikacija bolja, pokušajte da ne pokrećete zahtevne I teške teme.

RIBE – Vi uvek punite svoje baterije u okviru doma, porodice, prijatelja. Ovo je dovoljno da vam vrati energiju koju ste u prethodnim danima izgubili. Zato, sa vama dragim osobama idite makar na zajednički ručak. Ili u provod i neko druženje.

Izvor: prva.rs