Ko će biti energičan na poslu, a ko će se vrteti u krug i praviti greške?

OVAN – Neke crne oblake od jučerašnjeg dana ste uspeli da otklonite, pa birajte one poslove za koje vam treba najviše energije. Danas je i dobar trenutak da pozovete nekoga ko vam se dopada u izlazak ili da pokrenete komunikaciju.

BIK – Uzaludno očekujete da će neko od kolega sam shvatiti šta je potrebno da uradi. Nemate razloga da ćutite, recite ono što su vaše zamerke. Ovo je aktuelno i u odnosu sa voljenom osobom – ne bi trebalo ćutati i skupljati primedbe u sebi.

BLIZANCI – Niti znate gde ste pošli, niti da li ste krenuli uopšte. Veći deo dana ćete se samo vrteti u krug i praviti se da ste u velikim obavezama. Osećate se jako nesigurno u prisustvu jedne osobe. Ustručavate se da se aktivirate.

RAK – Preko glave vam je situacija koje se vrte u krug. Ne želite više da čekate, pa ćete verovatno odraditi i deo posla koji nije vaš. Može biti podsticajnih momenata u odnosu sa voljenom osobom. Nemojte samo da idete u pravcu rasprava.

LAV – I vi ste se malo oporavili, malo digli, osećate se bolje i ponovo ste spremni da budete „svoji“. Neki vaši planovi mogu ići ka realizaciji jer razmišljate na pravi način. Može vam se javiti osoba sa kojom dugo želite da ostvarite kontakt.

DEVICA – Ako ikako možete, iskoristite ovaj dan da se odmorite jer ste sigurno prilično iscrpljeni. Ovo je dan kao stvoren da se prave greške i u papirologiji, ali i u komunikaciji. Možete nešto pogrešno reći i u razgovoru sa voljenom osobom.

VAGA – Em imate mnogo posla, em je neko od saradnika naporan i konstantno vas bombarduje pitanjima, zahtevima…. Baš i niste nešto voljni da mu izlazite u susret, ali se pravite fini. Predivan susret sa voljenom osobom u večernjim satima.

ŠKORPIJA – Energija današnjeg dana vam već u potpunosti odgovara. Imate osećaj da sve možete odraditi, a i dosta toga se danas baš okreće u vašu korist. Pravi je momenat i da se više pokrenete prema nekom ko vam je jako interesantan.

STRELAC – Uspeli ste dosta toga da sredite po pitanju poslovnih obaveza, a jasno vam je da ćete uspeti da ostvarite i ostatak onoga što ste planirali. Ne samo u poslovnom – i u emotivnom delu može biti vrlo interesantno. Novo poznanstvo.

JARAC – Trenutak je da završite zaostalu papirologiju, iako vam baš i neće biti do toga. Vodite samo računa da ne zaturite bitna dokumenta. Pravi je trenutak za emotivne odnose, naročito onima u brakovima. Možete se uskladiti sa partnerom.

VODOLIJA – Možete da završite sve ono što ste propustili tokom jučerašnjeg dana, jer se osećate življe, poletnije, a i više niste u onom mračnom raspoloženju. Najviše će vam prijati komunikacija sa nekim ko počinje da vam se uvlači u misli.

RIBE – Iako vaše raspoloženje nije najsjajnije, ipak ste spremni da se aktivnije postavite u poslovnom segmentu. Možda niste koncentrisani u potpunosti, ali to nadoknađujete inicijativom i voljom. Možete rešiti i nesporazum sa partnerom.

Izvor: prva.rs