Stravična nesreća koja se sinoć dogodila u mjestu Vagan kod Šipova odnijela je jedan život, dok su četiri osobe povrijeđene.

Iz Policijske uprave Mrkonjić grad saopšteno je da su u nesreći povrijeđeni vozači audija G.S. i mercedesa V.P, te saputnici S.I., M.K. i D.M.

Svi su prevezeni na UKC Republike Srpske, gdje je G.S, nažalost, izgubio bitku za život.

Koliko je sudar stravičan bio svjedoči i fotografija uništenog audija koja je u posjedu ATV-a.

Automobil je od siline udara potpuno samljeven, a ovi zastrašajući prizori treba da budu opomena svim vozačima da opreza nikada nije dosta.

Osoba čiji su inicijali Đ.P. poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u mjestu Aleksina Međa, na području Trebinja.

U nesreći su učestvovalai vozila reno megan i nisan, a policiji je prijavljena oko 14,40 časova.

„U nezgodi je smrtno stradao vozač inicijala Đ.P. Uviđaj su uradili policijski sluzbenici Policijske stanice za bezbjednost saobracaja Trebinje“, saopšteno je iz PU Trebinje.

Kako se vidi na fotografiji, došlo je do direktnog sudara dva automobila.

Kako nezvanično saznajemo, u saobraćajnoj nesreći kod Doboja, koja se dogodila noćas oko 00.15, nastradala su braća Igor Š. (27) i Nemanja Š. (29).

Nastradali mladići su se prema, prvim informacijama, uključivali fordom na magistralni put kada ih je sa zadnje strane udario audi.

Potom se njihovo vozilo odbilo i udarilo u pasat.

„Sve to bilo je kobno za mladiće koji su, nažalost, nastradali, a u ovoj strašnoj nesreći više osoba je zadobilo povrede“, rekao je izvor „Nezavisnih“.

Saobraćajnoj nesreći se dogodila na magistralnom putu Šešlije – Podnovlje, u mjestu Majevac, a povrijeđeno je šest osoba, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

autor:faktortmagzin, foto:faktormagzin