Na području policijske uprave Prijedor tokom prethodne noći dogodile su se dvije saobraćajne nesreće u kojima su povrijeđene četiri osobe.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 19.35 časova na magistralnom putu Prijedor Kozarska Dubica u mjestu Donji Jelovac, u kojoj su učestvovali B.J. iz Prijedora upravljajući vozilom “bora” i B.K. iz Prijedora vozeći “škodu”, teško je povrijeđen vozač B.K., dok je suvozač  u istom vozilu N.Š. iz Prijedora prevezen na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci gdje će se utvrditi stepen povreda.

– Druga nesreća se dogodila jutros oko 4.30 časova kada je na magistralnom putu Prijedor – Novi Grad u mjestu Donja Dragotinja sa puta sletio automobil „audi”. Tom prilikom lakše je povrijeđen vozač A.D. iz Novog Grada, dok je suvozač S.G. iz Prijedora zadobio teške tjelesne povrede i prevezen je na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače motornih vozila da poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

Izvor: Srpskainfo