Prvog dana vikenda, Bikovima sledi opuštena i rasterećena svakodnevica, dok će Lavovi upoznati potencijalnu simpatiju.

OVAN

Verovatno niste planirali da budete poslovno aktivni i smoriće vas što ćete morati da posvetite vreme jednoj obavezi. No, ova okupiranost vas drži samo u prepodnevnim satima – popodne je samo vaše, i to za susrete sa zanimljivim ljudima.

BIK

Našli ste pravi način da rešite jedan poslovni problem, ali je moguće da je neko od kolega morao da vam pritekne u pomoć. Ne raduje vas što ste potrošili više novca nego što ste planirali. Komunikacija sa jednom osobom vam je simpatična i slatka.

BLIZANCI

Moguće je da će vam neko od kolega priteći u pomoć po pitanju obaveza i to u velikoj meri. Ostaćete iznenađeni, jer je ovo neko ko se ne angažuje tek tako oko drugih. U emotivnom segmentu odlično popodne i veče. Opuštenost.

RAK

Okolnosti u poslovnom okruženju su dobre. Kolege i vi imate savršen odnos i zajedničkim snagama ćete uspeti da privedete kraju zaista veliku obavezu. Jučerašnji susret sa voljenom osobom vas je ostavio u velikim razmišljanjima.

LAV

Moguće je da će ovo biti jedan od boljih dana za vas. Sve ono što morate da odradite obavljate bez teškoća, a možete pokrenuti i nove poslovne priče. Faktor sreće radi za vas, što će biti vidljivo i u emotivnom segmentu. Nova poznanstva.

DEVICA

Toliko su vam teško pale obaveze koje ste morali da završite, da nećete imati snage ni da se obradujete tome što je sve konačno gotovo. Možda imate planove za vikend, ali se trenutno osećate izduvano, da biste najradije odložili sve i ostali kod kuće.

VAGA

Toliko vam sve ide na ruku ovih dana da prosto ne znate šta se to dešava. Nemojte vi preterano razmišljati, nego hvatajte šanse – ni ovo neće večno trajati. Uživajte u novim kontaktima, jer danas može doći do značajnijeg susreta.

ŠKORPIJA

Obavili ste važan dogovor u prepodnevnim satima i već vidite da je realizacija na dohvat ruke. Danas budite oprezniji sa troškovima – pare vam se lako izvlače iz ruku. Emotivno – statičan dan…stvari ne funkcionišu po vašim željama.

STRELAC

Danas nemate nikakve primedbe na dešavanja. Uspeli ste da uklopite neke stvari i vidite da sve ide ka pravoj realizaciji. Neke zbunjujuće situacije u emotivnom segmentu će biti lako razrešiti – ispašće na kraju da ste dosta toga preuveličali.

JARAC

Razmislite da li vredi od drugih tražiti savete. Ovo ne znači da bi saveti bili loši, već da vi niste spremni da ih prihvatite. U suštini, prepodnevni sati su vam dosta konfuzni i mutni i tek predveče ćete biti u svojoj energiji. Emotivno – solidno.

VODOLIJA

Svi su krenuli u isto vreme da vas zovu i ispada da će vaše prisustvo biti neophodno na više strana. Budite sigurni da nećete uspeti da ostvarite pola od onoga što budete obećali. Danas ćete verovatno sve pare spiskati u provodu.

RIBE

Čini vam se da ste okrenuli novu stranicu u poslu i jako vam je drago što za sada sve ide onako kako treba. Samo neka ovako i nastavi…Popodne uzmite za sebe, ali ne da biste sedeli kod kuće – već pravac u šetnju ili izlazak sa prijateljima.

Izvor: prva.rs