Pjevačicu Gocu Božinovsku je pokojni suprug Zoran Šijan prevario sa najboljom prijateljicom. Ona je sada iznijela nepoznate detalje iz njihovog braka, a onda i priznala da joj nijedan partner nikada nije vjerovao, iako su oni nju varali.

Meni nikad nijedan muškarac nije vjerovao, moj karakter se kosio sa mojim fizičkim izgledom u mladosti. Nikad mi nijedan muškarac u mom životu nije vjerovao, uvijek je mislio da ga varam, da imam drugog, uvijek sam provjeravana, moje patnje, pa dokazivanja. A ja tip žene koja nikad nisam ni pomislila da prevarim. Imala sam priču, nisam varala, obučem se i izmislim, uzmem telefon, sjednem u auto i nema me do ujutru, sjedim kod drugarice. Bezobrazna sam bila, nisam bila slatka. Odem kod drugarice, pijemo kafu, on me zove, pita: “Gdje si”, ja kažem da sačeka da izađem iz restorana, a ja sjedim u sobnim papučama i pidžami. To smatram nekim kompleksom svojim, otkud znam. Uvijek sam mislila da je on bolji frajer nego što sam ja riba. Uvijek sam sebe gurala dolje, a oni najbolji na svijetu – rekla je Goca.

nadovezala se Anabela Atijas, koja je bila gošća u emisiji sa Gocom.

– Mislim da to radi 70 odsto žena, onih 30 odsto srećnica vole i hvale sebe – kaže pjevačica.

– Pokušavala sam da izigravam mamu, i mamu i tatu, obuvala cipele, izuvala, umivala, ako popije, i dadilja, ko zna da li je on došao od druge neke žene. Ja sam pretjerivala, udavila ljude. Shvatila sam da muškarci vole čvrstu ruku, kao i žene. Moj muž je radio svašta pored mene, sve sam mu dozvoljavala, uvijek sam nalazila opravdanja: “Neka mu bude lijepo, on samo mene voli”, budala, smijali mi se ljudi – otkrila je Božinovska.

Izvor: Srpskainfo