Bivša košarkašica i zvijezda Onlifensa, Milica Dabović vrele ljetnje dane provodi u rodnom gradu odakle svoje pratioce na Instagramu svakodnevno objavljuje fotografije i snimke.

sim uživanja u Herceg Novom, Milica voli da pokaže i svoje provokativne kupaće kostime, a jedan od njih danas je svima privukao pažnju.

Malecni crveni bikini izdvojio se kao jedan od provokativnijih koji je ponijela na plaži, a razlog za to su trakice u obliku srca koje su jedva prekrile njene grudi.

-Brutalno– napisala je Dabovićka uz seriju fotografija sa plaže na koje niko nije ostao imun.

 

„Kako nije brutalno,oči su mi zamaglile gledajući“, „Kakva riba, prezgodna, pravi model“, „Opasno je dobra“, „Zgodna ali kupaći je odvratan“, samo su neki od komentara kojim Milicu čašćavaju na društvenim mrežama.Milica se nedavno našla u centru skandala nakon što je njen bivši objavio njene intimne fotografije.

–Zamislite koliko treba da budete jadni i očajni da podelite fotografije nečije intime? Ali nažalost živimo u vremenu kada je i ovaj vid nasilja nad ženama nekažnjen. Kod nas je sve nekako poremećeno, mi smo navikli da je žena uvek kriva a epitet ku*va svakodnevica… Zamislite šta bi bilo da žene objave sve fotografije polnih organa muškaraca koje su dobile iz čista mira – ali sa imenom i prezimenom! Zamislite koja bi to kataklizma bila, skandala, razvoda i nasilja– rekla je Milica.

Milica Dabović
FOTO: STEFANOVAMAMA13/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Bivša košarkašica je poslala javni apel svim ženama na šta da obrate pažnju kako ne bi imale negativna iskustva sa muškarcima i bile povrijeđene i zlostavljanje, kao što je ona.

–Imala sam ružna iskustva, naučila sam lekciju i bitno je da u životu nađeš onu sreću, a to je tvoje okruženje, ono što osećaš iznutra. Provela sam 72 dana na ostrvu, i vratila sam se kao druga osoba, mislim da je sve to uticalo na mene- rekla je Milica za Grand.

Izvor: Srpskainfo