Ko će danas bežati od partnera i utehu tražiti u poslu, a koga očekuje opuštajuće popodne sa prijateljima, otkrivaju vam zvezde!

OVAN

Mlad Mesec u znaku Raka i vašem sektoru porodice i privatnosti otvara period kada ćete biti podeljeni između privatnih i poslovnih obaveza. Dosta težine svaliće se na vaša pleća. Dan je dobar za one koji se bave privatnim poslovima. Emotivno – nesklad.

BIK

Mlad Mesec je u vašem sektoru akcije i komunikacije pa u narednom periodu očekujte više gužve nego inače. Vaša pažnja će morati da bude podeljena na mnogo strana. Tokom ovog dana mogući su nesporazumi u okviru porodice.

BLIZANCI

Mlad Mesec u polju koje se vezuje za finansije i zaradu nagoveštava period u kojem ćete biti i rasipniji nego inače, ali i sa pojačanim troškovima. Ovaj dan je dosta zahtevan za vas – očekujte mnoštvo kontakata, komunikacije, dogovora. Emotivno – rasprave.

RAK

Mlad je Mesec u vašem znaku – i pred vama se otvara period u kojem ćete raščistiti mnoge nedoumice i po poslovnim, ali i po emotivnim pitanjima. Tokom ovog dana vodite računa o ulaganjima i troškovima. Emotivno – partner i vi kao da se ne razumete.

LAV

Mlad Mesec u polju tajni, skrivenosti, podsvesti – otvara pred vama period u kojem će sve što se vezuje za posao doći u prvi plan. Očekuju vas neke veće promene. Tokom ovog dana – dosta oscilacija u raspoloženju, posebno prema partneru.

DEVICA

Mlad Mesec u polju prijatelja, druženja, ostvarenja otvara period u kojem ćete biti društveniji i aktivniji. Oni koji su u partnerskim odnosima neka više stave fokus na pozitivna dešavanja. Danas se više odmarajte, to vam je baš potrebno.

VAGA

Mlad Mesec je danas u vašem polju posla, karijere i otvara period koji je više ispunjen šansama za poboljšanja u ovim sektorima. Danas očekujte intenzivniji pritisak na vas i povremene teškoće u obavljanju obaveza. Emotivno – niste zadovoljni.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec je danas u polju koje se vezuje za inostranstvo, obrazovanje, putovanja – i otvara pred vama period u kojem će neki od vas na godišnji odmor, ali tek kada se završi sa gomilom obaveza. Tokom ovog dana moguće su tenzije u partnerskim odnosima.

STRELAC

Mlad Mesec je danas u polju koje se vezuje za kredite, pozajmice, novac drugih ljudi – gledajte da ukoliko imate dugovanja – njih izmirite u narednom periodu i ne zadužujete se dodatno. Tokom ovog dana moguće su rasprave sa partnerom.

JARAC

Mlad Mesec je danas u vašem partnerskom polju – bilo da su u pitanju emotivna partnerstva ili poslovno saradnički odnosi. Pred vama se otvara period kada ćete morati da raščistite sa nekim situacijama koje vas u ovim odnosima opterećuju. Dan sa oscilacijama raspoloženja.

VODOLIJA

Mlad Mesec je danas u polju koje se vezuje za obaveze, kolegijalno okruženje, ali i za zdravlje. Pred vama je period kada bi bilo dobro da ne presirate sebe i da nađete vreme za odmor i opuštanje. Tokom ovog dana nervoza zbog finansija.

RIBE

Mlad Mesec je danas u vašem polju dece, zabave, odmora, ljubavi, kreativnosti. Neke vaše ideje sada mogu biti ostvarene, a kada su emocije u pitanju – moguća je pojava osobe koja će vas privući. Tokom ovog dana naglašena je žurba i mnogo obaveza.

Izvor: prva.rs

Ilustracija Foto: Nestor Rizhniak/Shutterstock