Kakav je dan pred vama s obzirom na zvezdane aspekte i večerašnji mlad Mesec?

OVAN

Mlad Mesec u polju porodice, doma – otvoriće pred vama vreme kada ćete u ovim segmentima napraviti velike poteze I promene. Danas ćete se baš u domu osećati najbolje a verovatno vas čekaju i neki lepi trenuci sa voljenom osobom.

BIK

Mlad Mesec u polju pokreta, komunikacije, kratkih putovanja, okoline pred vama će otvoriti period veće aktivnosti i angažovanja. Tokom dana očekujte mnogo obaveza, ali i veliku energiju koja će vam pomoći da sve obavite na vreme.

BLIZANCI

Mlad Mesec u polju novca, pa Blizanci mogu da očekuju period poboljšanih materijalnih i poslovnih prilika. Danas pojačana energija na poslu, dosta dešavanja u kojima moežete da pokažete svoju praktičnost i preduzimljivost.

RAK

Mlad Mesec je u vašem znaku, pa očekujte da se pred vama otvara period promena, vezanih za emotivni I poslovni status. Danas ste komunikativni, spremni na dogovor i voljni da se prilagodite jer vam je na pameti i lična ali i poslovna dobrobit.

LAV

Večerašnji mlad Mesec u polju podsvesti pokazuje da je pred vama vreme kada ćete razmišljati unapred i biti preorijentisani na planove, spremni da sačekate pravi momenat za delovanje. Dobro raspoloženje i sigurnost u kontaktima sa drugima.

DEVICA

Mlad Mesec u vašem polju prijatelja, kontakata, veza – pa očekujte da se pred vama otvori period kada će vam drugi ljudi biti na usluzi i pomoći. Danas ste u odličnom raspoloženju, naročito otvoreni za emotivna iskustva sa voljenom osobom.

VAGA

Mlad Mesec u vašem polju karijere, pozicije, nadređenih. Pred vama će se otvoriti period velikih statusnih I pozicionih promena. Tokom današnjeg dana imaćete velike aktivnosti u poslovnom segmentu i u potpunosti ćete im se posvetiti.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u vašem polju stranaca, ekspanzije, planova, obrazovanja i pred vama je period kada ćete se aktivno uključiti u ovim segmentima. Tokom dana imate priliku da ostvarite zanimljiv kontakt oko koga se trudite već duže vreme.

STRELAC

Mlad Mesec u vašem polju promena, krize, tuđeg novca, strasti. Pred vama se otvara period velikih promena, ali i mogućnosti za materijalni prosperitet. Tokom današnjeg dana najviše ćete biti usmereni na finansijski segment.

JARAC

Mlad Mesec u vašem polju poslovnih i emotivnih partnerstava – pred vama je vreme kada ćete svoje snage najviše usmeravati u ovim segmentima i tu vas očekuju novi počeci. Tokom današnjeg dana sledi vam značajna komunikacija.

VODOLIJA

Mlad Mesec u vašem polju poslovnih obaveza, svakodnevice, ali i zdravlja tako da pred sobom očekujte period kada ćete se najviše usmeravati na ove segmente. Tokom dana su pred vama velike obaveze kojima ćete morati da se posvetite.

RIBE

Mlad Mesec u polju ljubavi otvoriće period novih šansi i prilika u ovom životnom segmentu. Tokom ovog dana poslovna rutina je stabilna, što će vam odgovarati, jer imate velike planove nakon završetka sa radom. Čekaju vas lepi trenuci.

Izvor: prva.rs