Fudbaleri Rudar Prijedora, u 9. kolu Mtel Prve lige Republike Srpske, na Gradskom stadionu, ugostiti Drinu iz Zvornika. Gosti igraju čvrst fudbal, daju i primaju malo golova a vodi ih iskusni trener.
Na pres konferenciji o ovom meču je govorio trener Srđan Marjanović koji, nakon ostavke Bojana Krulja (privatni razlozi) vodi klub.
– Nas sutra očekuje bitna utakmica protiv Drine iz Zvornika. Jedini cilj je pobjeda da ostanemo na prvom mjestu. Sve ćemo poduzeti da tako bude. Neće biti lako jer je Drina iskusan tim a a njen trener iza sebe ima dosta klubova. U 8 kola dali su 8 a primili 9 golova. Moramo od prvog minuta strpljivo i mirno krenuti ka našem cilju. Poslije ove utakmice ide nam serija od tri teška i zahtjevna meča – naglasio je Marjanović.
U tim Rudar Prijedora, nakon povrede, vraća se De Silva a zbog tri kartona izostaće Mile Kovačević. U trijumf je uvjeren i Mujo Smajić.
– Očekujem da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu gdje ćemo protivniku nametnuti naš ritam igre. Kontrolisati ćemo utakmicu i stvoriti dosta prilika za gol i što više ih realizovati.
Bilo je dosta dešavanja proteklih dana u klubu (ostavka trenera Krulja, poraz u Kupu BiH) ali u fokusu imamo samo sutrašnju pobjedu, da budemo prvi i uđemo u Premijer ligu. To je jedino bitno – pojasnio je Smajić.
prijedor24h