Fudbaleri Drine iz Zvornika još jednom su se pokazali kao neugodan protivnik Rudar Prijedoru, izabranici trenera Veljka Cvijetinovića prošle sezone usporili su “rudare” u trci za titulom sa Zvijezdom-09 iz Etno sela Stanišića, a na početku ove kući nose zaslužen bod.

Gradski stadion u Prijedoru. Gledalaca: 300. Sudija: Velimir Drinić (Modriča) 6,5. Žuti kartoni: Gavranović (Rudar Prijedor), Blagojević (Drina).

RUDAR PRIJEDOR: Hamzabegović 7, Lajić 6,5, Kovačević 6,5, Rokvić 6 (od 65. Živanić -), Gavranović 6,5, Crnomarković 6, Mrkić 6 (od 60. D. Marmat 6), Rosić 6, Lezić 6, Sajak 6, Davidović 6,5.

DRINA (Z): Bogićević 7, Trifković 6,5, Ninić 6, Grahovac 6, Ilić 6 (od 58. Damjanović 6), Mitrović 6, Blagojević 6,5, Marković 6 (od 75. Čirak -), Stupar 6 (od 58. Krstić 6), Jokić 6, Molerović 6.

Igrač utakmice: Marko Bogićević (Drina).

Fudbaleri Drine iz Zvornika još jednom su se pokazali kao neugodan protivnik Rudar Prijedoru, izabranici trenera Veljka Cvijetinovića prošle sezone usporili su “rudare” u trci za titulom sa Zvijezdom-09 iz Etno sela Stanišića, a na početku ove kući nose zaslužen bod. Jesenja premijera u Gradu na Sani je završila bez pogodaka, a zadovoljniji svakako mogu da budu Zvorničani koji kući nose zaslužen bod.

Podmlađeni domaći sastav iako je imao više od igre i u većem delu utakmice držao loptu u svom posedu i imao terensku inicijativu nije uspeo to da kruniše bar jednim pogotkom i startnim trijumfom. Trener Prijedorčana Nedžad Žerić ima još mnogo posla da sve kockice složi u mozaik, a i ovaj meč je pokazao da “rudari” kubure sa neefikasnošću. Realizacija je najveći problem zeleno-crnih koji su u najavi utakmice toga bili i svesni.

Da nesreća nikada ne ide sama jedan od najiskusnijih fudbalera Rudar Prijedora i prvi izbor u napadačkom redu Rastko Rokvić teže se povredio u 65. minutu, umesto njega je ušao Boban Živanić. Kolima hitne pomoći je odvezen u bolnicu gde će obaviti dodatne preglede da se ustanovi stepen povrede, ali po svemu sudeći i on će propustiti naredne utakmice za bodove što će da bude veliki hendikep za Rudar Prijedor.

Sportski žurnal/Slavko BASARA