Bilo da se radi o profesionalnom, društvenom ili fizičkom, ovi horoskopski znakovi su uvek dominantni.

Bik je jak u svim sferama života, Škorpioni su uspešni u karijeri i poslovnom svetu, dok od svih znakova u astrologiji, Jarac ima najveću dozu samokontrole u svim područjima života.

Bik

Sve Bikove snage – strpljenje, praktičnost, pouzdanost, predanost i odgovornost – čine ih neverojatno moćnim. Bik je najmoćniji znak jer ima idealan tip ličnosti da bude jak i glavni u svim sferama života.

Bilo da se radi o profesionalnom, društvenom ili fizičkom, ovaj horoskopski znak je dominantan u svakoj prostoriji u koju uđe. To im dobro služi u karijeri, vezama i porodičnom životu.

Škorpija

Sklonost da budu žestoki i izvanredne vođe čini Škorpiju još jednim moćnim znakom Zodijaka. Škorpijina asertivna i strastvena priroda čini ih idealnim vođama u bilo kom području života i daje im posebno velike šanse da budu moćni u karijeri i poslovnom svetu. Hrabra i tvrdoglava takođe, Škorpija će verovatno prihvatiti teške izazove dok će pritom biti domišljata.

Lav

Lavova sklonost dominaciji, kojoj je teško odoleti, čini ih vrlo snažnima. To je naričito vidljivo u društvenom smislu. Naravno, Lav ponekad može da deluje pomalo arogantno, ali to je zato što imaju toliko uticaja na vršnjake i rođeni su vođe. Znaju kako da preuzmu kontrolu i da se nametnu.

Strelac

Strelčeva tendencija da budu optimistični, idealistični i entuzijastični, pomešana s njihovim smislom za humor, daje im ogromnu količinu emocionalne snage i moći. Takođe, Strelčevi će vrlo verojatno učiniti apsolutno sve da bi postigli svoje ciljeve, koliko god teško bilo. Guraju do kraja i ne odustaju. To je samo još jedan pokazatelj visoke emocionalne snage i moći.

Jarac

Od svih znakova u astrologiji, Jarac ima najveću dozu samokontrole u svim područjima života. Ovo je samo po sebi posebna vrsta moći. Zbog toga je Jarac najverovatnije i fizički spreman, što znači da nisu preopterećeni prehrambenim ili fizičkim ograničenjima. Njihova snaga volje čini ih tako jakima.

Izvor: Your Tango

Foto: Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock