Bivši trener Borca, Kozare, GOŠK-a i Etnikosa Vule Trivunović imenovan je za šefa struke Rudara iz Prijedora.

ladi stručnjak iza se ima bogatu igračku karijeru koju je gradio na samo na trenima u BiH nego Srbiji, Njemačkoj, Rusiji, Poljskoj i Kazahstanu i sigurno je da mnogo toga pozitivnog može da donese u klub na Sani.

Dvije strane su se već dogovorile i potpisale ugovor, a Trivunović će već sutra da počne sa radom.

– Hvala čelnicima kluba na povjerenju. Nisam bio jedini kandat i to pokazuje u kavom je stanju Rudar trenutno. Nikome ništa ne obećavam osim ozbiljnog rada – rekao je Trivunović za Srpskainfo.

Rudar je trenutno prvi na tabeli i najjveći je kandidat za osvajanje titule prveke Republike Srpske što bi im donijeli i povratak u Premijer ligu BiH.

– Cilj je titula, ali nismo jedini kandidat. U ovom momentu ne mislim toliko daleko nego da upoznam ekipu i ekipa mena. Čeka nas dostao posla, ali rada se ne bojim. Jedino što sam sebi obećao da ću biti pametniji nego do sada – izjavio je Trivunović.

Mladi trener neće imati mnogo vremena da upozna ekipu, a u naredne dva kola ga čekaju dvije derbi utakmice protiv Laktaša i BSK-a koji su na trećem, odnosno četvrtom mjestu Prve lige Republike Srpske.

– Ne mogu da kažem da ne poznajem ekipu. Gledao sam ih par utakmica. Sutra krećemo da radimo. U naresdom periodu nas čekaju dvije jako teške utakmice i idemo da se nadigravamo, kako sa Laktašima i BSK-om tako i sa svakim rivalom – zaključio je Trivunović za Srpskainfo.

Izvor: Srpskainfo