Prijedorčanke Katarina Balaban, Nađa Studen, Tea Jovanić, Martina Đaković, Lidija Lipovac i Ilea Vuković ove godine na muzičkom takmičenju ”Ritam Evrope” predstavljaju Izrael. Spremne su i očekuju pobjedu.

– Nadamo se da će ovo biti treća sreća. Nastupamo sa pjesmom ”Unicorn”, Noe Kirel, koja je ove godine na Evroviziji predstavljala Izrael. Trema se sa godinama smanjila, ali još uvijek postoji ona pozitivna. Od sebe i svojih cura očekujem najbolje, a mislim da smo potpuno spremne za takmičenje”, rekla je Katarina.

Plesačice su tu da upotpune koreografiju i da to urade na najbolji mogući način.

– Jako sam srećna i mislim da je ovo prelijepo iskustvo. Imam 10 godina i po prvi put učestvujem na ovom muzičkom takmičenju. Dođite da nas podržite – istakla je plesačica Nađa Studen.

Prijedorčanke su na ”Ritmu Evrope” prošle godine osvojile treće, a pretprošle drugo mjesto. Nadaju se da će 2024. godine grad na Sani biti domaćin ovog takmičenja. Nastupaju pod rednim brojem 11.

– Postava nikad jača, Katarina je treću godinu zaredom vokalni izvođač i tu je pet plesačica od kojih su neke prethodne dvije godine bile učesnice. Najbrojnije ove godine i najspremnije. Na dan takmičenja znaće se broj telefona na koji će publika moći da pošalje svoj glas – dodala je Dada Topić iz Plesnog studija ”Top dens”.

Finale takmičenja ”Ritam Evrope” biće održano 29. oktobra u 20:10 časova u Gradišci, a prenos uživo biće na Radio televiziji Republike Srpske.

Izvor: kozarski