Lažni sveštenici kaljaju ugled Srpske pravoslavne crkve, lažno se predstavljaju i uzimaju novac od lakovernih ljudi koji se iz očaja hvataju za slamku spasa!

Nakon vidovnjaka, bijelih i crnih magova i hodža, prevaranti su se dosjetili da glume sveštenike i koriste vjeru kako bi obmanjivali narod. Na jednom portalu iz Sarajeva osvanuo je oglas u kom se reklamira čovjeka koji se predstavlja kao otac Đorđe, koji tvrdi da se magijskim ritualima bavi “već 17 godina”.

“Skida prokletstvo”

– Ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom, na pravom ste mjestu. Uz Đorđevu pomoć riješite svoje ljubavne probleme trajno. Provedite vaš život s puno ljubavi i harmonije – navodi se u ovom tekstu koji reklamira lažnog sveštenika.

Dodaje se da “pomaže direktno ili preko fotografije”, kao i da može “skinuti prokletstvo staro i do 120 godina”. Navodi se i da je “zaštitnik mnogih firmi, ali i da se bavi izradom amajlija za posao, ljubav i novac”.

Vidoviti otac Đorđe predstavlja se i na Jutjubu, gdje je u opisu jednog video-snimka naveo da pomaže molitvama i božjim darom kod poroka i zavisnosti, skida magiju i sihre. Interesantno je da njegove slike nema ni na jednom od tih snimaka!

Izvor: Kurir