Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Tokom dana vaše raspoloženje se menja jer Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom porodice vas iritira i vi iz stanja pasivnosti prelazite u stanje ambicije i pokušavate da nadoknadite sve ono što ste propustili. Ovaj tranzit donosi i vest od Vage ili Bika u vezi sa novim poslom ili nastavkom započetog.

Bik

Nalazite se u fazi iščekivanja da se nešto dogodi jer Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u dobrom aspektu sa Merkurom i vi ćete verovatno dobiti neku dobru ponudu, vest od nekog ko želi da vam pomogne i bićete u stanju da se postavite kako treba prema problemu sa kojim ste suočeni.

Blizanci

Očekujete poziv od jednog Lava, Device, Strelca. Nešto u vašem životu kreće s mrtve tačke ali vam još uvek nedostaje potreban novac. Merkur koji vlada vašom astrološkom kućom ličnositi ali i doma i privatnog biznisa dobro je postavljen prema vašem znaku i nemate razloga da brinete da li će se situacija odvijati povoljno ili ne.

Rak

Mesec u vašoj kući zadovoljstva uveče u konjukciji sa Venerom može doneti nove mogućnosti na poslu naročito ako ima veze sa finansijama ili sa osobama u uniformi dok pozicija Saturna i Sunca ukazuju na vaše osećanje odgovornosti i moguće probleme sa saradnicima i njihova povremena neprijateljstva ili sklonost ka raspravama.

Lav

Sunce u konjukciji sa Saturnom nudi nove šanse u vezi sa novim poslom ili aktivnostima sa veoma uticajnim ljudima koji su na neki način povezani sa stranim partnerima. Ulazak Meseca u Škorpiji u konjuciji sa Venerom može doneti mnoge mogućnosti u vezi sa privatnim biznisom koji pruža šansu za dobar profit.

Devica

Merkur u dobrom aspektu sa Mesecom ili Venerom može doneti neku ponudu za honorarni posao koji može doneti značajni novac i bićete spremni da organizujee vaš život tako da ga možete obaviti o roku. Možete dobiti pozitivne vesti u vez sa novcem od nekog Raka ili Bika. Budite iskreni prema nekom Jarcu ili Lavu.

Vaga

Venera koja vlada vašom astrološkom kućom tajni ali i partnerskih odnosa i braka prelazi preko polja posla i novca i možete očekivati povoljne vesti u vezi sa nekim projektom o kome dugo već razmišljate koji bi mogao doneti dobre prihode ako se radi o saradnji sa strancima.

Škorpija

Posao koji radite želite završite u što je moguće kraćem roku. Jupiter planeta bogatstva koji vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u napetom aspektu sa sa Suncem donosi uspeh onima koji se bave poslom koji podrazumeva kontakt sa obrazovanim osobama, ili onima koji imaju posla sa strancima.

Strelac

Vaš znak je naglašen jakim Suncem i slabim Merkurom zbog čega ćete imati priliku da razgovarate sa važnim osobama koji će vam dati bitne informacije ili instrukcije u vezi sa nastupajućim poslom. Saturn u vašem znaku može inicirati neke negativne misli u vezi sa propuštenim prilikama.

Jarac

Konjukcija Veneresa Mesecom pojačava mogućnost dobitka iz inostrasntva i t o uglavnom od prijatelja koji će vam predlođiti zajednički posao. Trudite se da nađete dobre saradnike, moguće Raka ili Bika sa kojima inače imate već dobro iskustvo. Verujete u dobre namere Riba koji imaju više iskustva u vašem poslu od vas.

Vodolija

Mesec i Venera u Škorpiji donose ozbiljne ponude od osoba u koje nemate baš veliko poverenje ili možda strepite da bi posao mogao biti veoma odgovoran i da vi ne biste bili u stanju da ga obavite kako se to od vas očekuje. Prijatelj u zaku Lava i Blizanaca podržavaju vaše ambicije.

Ribe

Jedan od veoma interesantnih dana jer konjukcija Meseca i Venere u Škorpiji u dobrom aspektu sa Neptunom u vašem znaku donosi vam mogućnosti u vezi sa poslom sa stranim partnerom. Naglašena deseta astrološka kuća karijere može nagovestiti pogrene zaključke u vezi sa poslovnom ponudom.