Neverovatno tačan horoskop iz paralelnog univerzuma upozorava Znakove o opasnostima i zamkama koje im zla sudbina sprema. Otkrijte kako će vam se život pretvoriti u cirkus ako nešto ne preduzmete i pametnim potezima ne izmenite svoju budućnost.

Ovan

Vaš najveći životni izazov će vas prodrmati za oko 10 godina, kada ćete pod pritiskom ucena biti primorani da radite za jednu finansijsku kriminalnu organizaciju. Hoćete li se odupreti ili ćete pokleknuti i izdati prijatelje i rodbinu zbog novca, na vama je.

 

Bik

Malo je verovatno da ćete se spasiti ovakvog ili jako sličnog ishoda. Zbog vaših sklonosti ka brzom biznisu koji ćete započeti u bliskoj budućnosti, nekoliko jako nezadovoljnih mušterija će vas unakaziti grupnom tužbom, a advokati će vam iscediti i ono malo sirotinje koju ste nasledili. Neka vam Zvezde budu u pomoći.

Blizanci

Lepa i nežna strana vaše priče vrti se oko epski velike buduće ljubavi koja će vas zaslepeti svoim sjajem. Toliko će vas zaludeti da će, nažalost, u vama to pokrenuti lavinu nekontrolisanih emocija koje će vas terati da povučete nekoliko jako diskutabilnih poteza, pa će vaša porodica i okolina misliti da ste poludeli. Ako je za utehu, preko veze ćete dobiti smeštaj u vrhunskoj ludnici, sa klima uređajima i televizijom u sobi.

 

Rak

Iako vaša sudbina ne skriva ništa spektakularno za vas, vredno je pomenuti da ćete biti u prilici da otputujete jako daleko, čak do Indije i skrasiti se na krajnje neverovatnom mestu i situaciji. Nova poznanstva doneće vam šansu da postanete jako poznati u svetu indijske narodne muzike, a nekoliko vaših Hindu turbo folk hitova vrteće se čak i na televiziji.

Lav

Za vas ipak neće biti mnogo komplikacija. Što manje imate, manje će vas boleti glava. Tako ćete u narednih 10 godina svoj životni debakl u vidu tragičnog bankrota do te mere dobro utopiti u alkoholu, da će vama biti prosto fantastično. Ostaćete bez para, ali će vas realno boleti dupe za to. Živeli, pa preživeli!

Devica

U materijalnom svetu vas ne očekuje ništa preterano tragično. Izvor svakog našeg osećanja zavisi od naše percepcije, pa u tom smislu, činjenica da ćete u narednoj dekadi postati prostitutka / žigolo za vas može da bude strašna sa jedne strane ili fantastična ideja gledano iz nekog drugog ugla. Mislite o tome.

Vaga

Zbog vaše promiskuitetne prirode i enormno velikih grudi, ljudi oko vas će uzdisati i plaćaće milionske iznose samo za malo seksa sa vama. Ovaj biznis će vam doneti izuzetno lepu količinu novca, ali sa druge strane vaša građanska reputacija će biti pomalo ugrožena. Ako vas budu nazivali kraljicom noći ili damom sumnjivog morala, probajte da se na obazirete na zle jezike i posvetite se ovim, dobrim jezicima.

Škorpija

Škorpije će na svom životnom putu uvek biti pred različitim izazovima. Tako i naredne dekade, bez izuzetka imaćete dvoboj sa sopstvenim slabostima i sklonostima ka opijatima. Drugim rečima, sav višak kilaže u vidu sala koji sada imate, istopiće neka budalasta droga na koju ćete se navući. Ako, nije bitno, sve dok ste u dobrom društvu, ne sedite na hladnom betonu i ne pušite “ladne cigare” nećete se preterano upropastiti. Makar će vama sve izgledati mnogo šarenije nego zlobnicima koji samo umeju da kritikuju.

Strelac

Vaša priča, iako može da stane u prosto proširenu rečenicu imaće rasplet vredan pomena. Vaš borbeni duh, energija alfa jedinke pomoći će vam da dođete do mnogo novca, koji ćete nažalost potrošiti na vutru i uvozne rizle. Ali, tako nešto ste mogli i sami da naslutite.

Jarac

Kafana koju ste otvorili počeće da vam donosi novac tek kada prostor budete otkupili i postali svoj gazda u bukvalnom smislu te reči. Opasnost koja vas vreba vezana je najviše sa vašim temperamentom koji će vas navesti da napravite s**nje i udarite reketaša kriglom piva u lice, što će vam na vrat natovariti celu njegovu ekipu, koja će vam demolirati lokal u više navrata.

odolija

U silnoj želji da postanete svetski poznata rok zvezda, vaš trud i pogrešna poznanstva odvešće vas u narodnjačke vode. Izdaćete i prodati roknerol, a uz vaše hitove vrištaće polugole starlete na farmi ili velikom blatu. Ovako tragičan kraj niste mogli ni da zamislite? Imajte na umu da nikako ne smete ući i učestvovati ni u jednom rijaliti programu, jer će vas tamo uporopastiti nehigijenski uslovi i promaja.

Ribe

Za 10 godina, Ribe će se naći na važnoj prekretnici života. Od vašeg sna da postanete foto-model ili gimnastičarka, malo toga će se ostvariti, ali sa druge strane, pekara u kojoj ćete naći posao postaće vaš hram i mentalno utočište. Za ribe pripadnice lepšeg pola savetujemo da redovno skidaju nausnice (brkove) jer debela pekarka je jedno, a debela brkata pekarka je nešto sasvim drugačije.

24sata