Ovo su vam zvezde pripremile za subotu 5. decembar.

Zaljubljene čeka zanimljiv vikend

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Kada je Mars u opoziciji sa Uranom vreme je da sredite odnose sa jednom Vodolijom nekim drugim Ovnom ili Jarcm i to danas možete lako učiniti uz pomoć diplomatije. Odnosi sa strancima postaju mnogo bolji. Dobijate poziv za put.
BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Morate da kontrolišete situaciju u svim segmentima života. Bikovi ponekada izgube kompas, posebno u radu sa Ovnovima i Vagama.Pravi je momenat da povedete razgovor sa nekim koga poznajete dugo i ko vam je oduvek bio naklonjen. Moguć je susret sa osobom koja vam je draga.
BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dan je odličan za rešavanje mnogih problema, naročito uz pomoć prijatelja. Veoma ste uspešni u mnogim sferama života. Bilo bi dobro da nađete vremena za prijatelje jer su mogući razgovori o novom poslu koji će vam u mnogo čemu odgovarao.
RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ne želite da se sretnete sa nekim ko vas je oduvek malo nervirao ili sa njim niste uspeli da ostvarite kontakt kakav biste želeli. Dobijate mogućnost se ipak sa nekim pomirite, što je dobar potez jer je to u vašem interesu, posebno kada je rešavanje finansija u pitanju.
LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Astrološka kuća komunikcije, intelekta i kreativnosti veoma je naglašena, posebno ako nameravate da započnete posao u vezi sa javnošću ili sa strancima. Bik i Rak će vam dati ponudu koja će izgledati primamljiva. Nemojte propustiti priliku da se sretnete sa jednim Ovnom ili Strelcem.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO
Morate da organizujete život tako da ne trpi ni posao ni lični život Finansije su vam problem ali vam pomaže jedan Rak ili neki Bik. Dobro se slažete sa inventivnim ženama iz porodice. Škorpija sprema za vas prijatno iznenađenje. Možete očekivati susret sa osobom koja živi u inostranstvu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne budite nestrpljivi u vezi sa odlukom koju treba da donete u vezi sa inostranstvom. Moguće je da će jedan Jarac pokušati da vam pomogne da nađete najlakši izlaz iz trenutne situacije. Neko pokuašva da vam da na znanje koliko mu značite.
ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Bilo bi dobro da potražite pomoć Vodolije ili Strelca .Trebalo bi da pustite druge da urade svoj posao jer sami nećete moći da celu situaciju držite pod kontrolom.Ne morate uvek vi da odlučujete o svemu,prepustite nešto i drugima.Nemojte praviti nepotrebne troškove.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Sa velikim entuzijazmom krećete u nove poslove koji bi mogli biti za vas upravo ono o čemu ste maštali. Ako se bude radilo o dinamičnom poslu za koji je potrebno da pokažete inventivnost i spremnost da rizikujete, bićete uspešni.Možete očekivati podršku od Ovna koji vam se uvek nalazio pri ruci.
JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ako budete išli na neki zvanični skup bićete u centru pažnje.Bik i Rak vam pomažu da rešite važan problem. Moguće je sklapanje unosnog posla sa strancima. Odnosi sa Vagom i Vodolijom postaju mnogo bolji. Možda ne koristite na najbolji način svoje potencijale i sposobnosti.
VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pravite relane planove u vezi sa umetnošću. Trebalo bi da se posavetujete sa nekim ko vam je blizak ,moguće sa rođakom ili članom porodice u vezi sa važnom odlukom.Predstoji vam interesantan susret sa nekim ko vam je oduvek bio veoma drag.
RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ne uspevate da nametnete svoje ideje jednoj Vodoliji ili Ovnu. Želite da uradite nešto što bi poboljšalo vaš posao.Pokušajte da se ne mešate u nešto što nije u vašom domenu.Dobro se osećate u društvu Jarca i Bika koje dugo poznajete.

24sata