Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas na polju ljubavi, posla, zdravlja…

Ovan

Možda će neko od vas danas osetiti žaljenje zbog nedovršenog obrazovanja ili nekom vrstom kursa koji ste mogli, a niste upisali. Vreme je pogodno za sve aktivnosti tog tipa, pa umesto da očajavate, prihvatite realizacije. Bilo šta da se desi imate debele razloge da idete napred i da ne zastajkujete, zato samo hrabro, sledite instinkte.

Bik

Razmišljate o uzročno posledičnoj vezi između stvari i dešavanja. Danas ste u fazi dubokog analizaranja sveta oko sebe. Na prvi pogled delujete tužno, a u stvari ste samo zamišljeni. Pokušajte da to objasnite partneru i da na taj način preskočite suvišna pitanja. Prijaće vam više kretanja i samoća.

Blizanci

Danas su Blizanci predivno raspoloženi. Prija vam masa događanja, novosti koje pristižu sa svih strana. U potpunosti ste u svom elementu. Bićete raspoloženi, nasmejani, voljni da se družite i komunicirate sa ljudima. U ovom periodu oni zauzeti pripadnici znaka će pokazati više nežnosti prema partneru, dok će slobodni biti skloni zaljubljivanju.

Rak

Pomalo ste zabrinuti za svoje zdravlje. Nije da brinete bez razloga, potrebna vam je kosultacija sa lekarom, ali problemi nisu uopšte onoliko veliki koliko vi mislite da jesu. Stvar je u tome da ste se malo zapustili kad je o zdravlju reč, pa sad treba to da ispravite. Na poslu imate masu obaveza koje očekuju vaše aktivno angažovanje.

Lav

Lavovi su u fazi novih ljubavnih osvajanja. Problem je samo u tome što su se nameračili na već zauzetog partnera ili pokušavaju da ostvare nešto što je nemoguće. U svakom slučaju vaša volja i želja za ljubavlju, koja je danas pojačana, neće naići na pozitivan odjek suprotne strane, tako da se pripremite na razočarenja.

Devica

Vi kao da ste zaratili sa celim svetom. Potrebno vam je da se povučete u razmišljanje i svoj siguran kutak u kojem ćete se do mile volje zabaviti analiziranjem novonastale situacije. S jedne strane potreba za druženjem vam je naglašena i želite da svoje neodumice i brige podelite sa prijateljima, a s druge strane isuviše ste povređeni da to učinite.

Vaga

Danas pravite kraći put da biste realizovali poslovne ciljeve. Ukoliko putujete radi sklapanja konačnog dogovora oko nekog posla, očekujte uspeh. Kod vas se danas sve vrti oko kretanja, pa očekujte dan pun kontakata, koji ćete bukvalno provesti na točkovima. Telefon će vam se verovatno usijati od poziva, ali će danas za vas to biti najmanji problem.

Škorpija

Da li ste vi zabrinuti ili se samo tako čini? Mnoge Škorpije danas muče finansijske poteškoće. Ukoliko imate neplaćenih računa očekujte opomene. Neki od vas, koji očekuju određenu novčanu sumu, neće biti zadovoljni, jer će dobitak biti manji nego što miliste. Pred vama je stresan dan, pa se za njega dobro pripremite.

Strelac

Strelčevi su danas emotivniji i otovreniji nego inače. Voljni ste da svoje najdublje misli podelite sa nekim, bilo da je reč o prijatelju, bilo o ljubavnom partneru. Dan pred vama je u znaku otkrivanja tajni, pa vam se savetuje da ipak ne ispričate svaki detalj o sebi. Malo predostrožnosti nije na odmet, ma o kome god da se radi.

Jarac

Danas biste mogli biti pojačano osetljivi na vremenske promene, što će dovesti do pojačane nervoze, pa čak i do blago depresivnog raspoloženja. Niste baš u elementu, pa nastojte da izbegavate ljude koji vam nisu dragi, da ne biste došli u iskušenje da se sukobite. Prijaće vam vreme provedeno sa partnerom.

Vodolija

Danas, hteli vi to ili ne, imate mnoštvo poziva od strane prijatelja, na koje ćete morati odgovoriti. Čitav dan ćete provesti jureći kao sumanuti, ali toliko ljudi želi da vas vidi da naprosto nećete moći da odbijete ni jedan poziv. S druge strane, to je upravo ritam kakav vi volite, pa ćete s uživanjem najveći deo dana provoditi van kuće.

Ribe

Vi danas ozbiljno radite i kako sedmica prilazi kraju, tako i vi nastojite da sve nagomilane poslove sredite i završite. U punom ste radnom raspoloženju, bilo da je kod vas probuđena volja za poslom, bilo da su vas okolnosti naterale na to. Na kraju dana ćete biti isuviše iscrpljeni pa je velika verovatnoća da ćete preostalo vreme provesti kući.

24sata