Demokratski narodni savez u Kozarskoj Dubici obradovao je danas paketićima najmlađe Dubičane i sa pečenicama božićnu trpezu učinio bogatijom za više socijalno ugroženih porodica u ovoj opštini.

Članovi Opštinskog odbora DNS-a Kozarska Dubica su u velikoj skupštinskoj sali podijelili 54 paketića djeci sa spiska Centra za socijalni rad, a potom podijelili devet pečenica socijalno najugroženijim porodicama.

“Nema ništa sretnije i ljepše od dječijeg osmijeha, nadam se da smo taj osmjeh danas uspjeli da izmamimo na njihovim licima”, rekao je predsjednik Opštinskog odbora DNS-a i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Darko Banjac nakon podjele paketića dubičkim mališanima.

dns kozarska dubica darovi

Pečenicu je dobila i tročlana porodica Mire Bujić, koja sa kćerkom Јovanom i šesnaestomjesečnim unukom Mihajlom Vujićem živi u jednom od dva objekta Centra za socijalni rad u Ustaničkoj ulici.

Skromno se zahvaljuju i kažu da će ovaj poklon podijeliti sa svim stanarima u oba objekta, a ima ih devetero.

Čestitajući nastupajuće praznike, Banjac je sve Dubičane pozvao na Trg 11. dubičke brigade i proslavu 9. januara Dana Republike Srpske.

RTRS