Trodnevni kurs marketinga za obuku vlastitog kadra za buduću Krajišku razvojnu agenciju u organizaciji Udruženja “Podgrmeč” je uspješno okončan.

Trećeg dana dobro organizovanog kursa predavač Dragoslav Ninković imao je za polaznike veoma zanimljivu temu iz oblasti internet marketinga. Pokazalo se da je ovo bila najzanimljivija tema za polaznike kursa. Oblast marketinga u kojoj je predavač, koji je napravio prvu internet stranicu u BiH, imao šta pokazati.

Poslednjeg dana kursa polaznicima se obratio i menadžer Davor Despot. Uspješni menadžer sa evropskom licencom i višegodišnjim iskustvom u obuci marketing kadra ponudio je podršku budućoj Krajiškoj razvojnoj agenciji. On je polaznike pozvao na saradnju ponudivši vlastito angažovanje u budućim obukama i specijalističkim kursevima.

Na pres konferenciji, koja je počela u 19.00 časova, medijima su se obratili: pokretač ideje za formiranje Krajiške razvojne agencije i idejni tvorac projekta “Krajiški zvuci” Rajko Miljević i koordinator marketing-tima Snježana Delić.

Na presu su izneseni planovi za izradu strategije razvoja buduće Krajiške razvojne agencije, načini djelovanja agencije, važniji budući projekti, odluke o edukaciji vlastitog kadra, prostorna pokrivenost po svim Krajiškim opštinama.

Na presu su predstavljeni odbori za realizaicju projekta “Krajiški zvuci”. Uz Krajišku razvojnu agenciju, ovi odbori su dio zajedničke ideje na realizaciji “povratka života u krajiške opštine”.

Na presu je predstavljena radna verzija najavnog plakata manifestacije, kojeg će, zajedno sa logom, do konačnog oblika dovesti dizajn-tim manifestacije.

Nakon presa, uručeni su certifikati polaznicima marketing kursa, a ljubitelji pisane riječi, Valentina Duvnjak, Milena Mrđa, Dragana Žabić i Snježana Delić priredili su mini književno veče za svoje kolege i goste na svečanosti.

Sljedeći korak u stvaranju i usavršavanju vlastitog kadra je okrugli sto na temu izrade strategije razvoja buduće Krajiške razvojne agencije u kojem će učestvovati i polaznici uspješno završenog prvog marketing kursa.

podgrmec.com